Godmorgon alla. Hur mår ni? Jag är fortfarande så taggad inför min 270 dagars utmaning även om det fortfarande bara är i början. Fick så mycket positiv feedback för mitt tidigare inlägg och det gör att man fixar det. Små, små steg åt rätt håll, det är så man får in de positiva vanorna i sitt liv.

Tio dagars totalt godisförbud. Det är verkligen inte långt, och jag är inne på min tredje dag nu. Jag som alltid måste stoppa i mig något sådant då jag är stressad. Så enkelt, så lätt. Fick ett tips av min gamla viktväktarcoach då hon hörde om just mitt problem. Hungrig, stressad och in i affären snabbt. Så lätt med den där godispåsen, eller chokladkakan. Känner ni igen det? Köp en kartong med körsbärstomater istället. Oftast billigare, lika lätt att stoppa i munnen, och något sött i smaken även om det är en helt annan sötma. Betydligt nyttigare, och man slipper ett blodsocker som sticker iväg och det bästa, man slipper sockerdippen efteråt. Den som gör att man stoppar i sig ännu något snabbt istället för riktig mat. Hur dumt är inte det?

Har även spånat lite på nästa tiodagars utmaning och ett som är betydligt svårare att klara av, men som är ett måste då man pratar hälsa. Men nu är fokus på första delmålet. 10 dagar utan godis.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Fnulan
,

HEJA DIG!! Jag har varit utan socker sedan den sista december. Det är helt okej!! Men det blir kakor och glass istället... KRAM

www.fnulan.se
Madelena
,
Känner att jag vill få bort det onödiga 😁 Tror på att lagom är bästnouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229