Dag 9/45

Godmorgon alla. Så trött jag var i morse, vi var ju inte hemma förrän 23:30 igår. Det är sent för "tant"

Då jag kom hem från jobbet igår så blev det en frukost och dusch för att sen åka tillbaka till Kungälv och kongahälla center igen.

På vägen dit hämtade min man ett paket han hade köpt. Som kund hos EON fick vi erbjudande om att köpa en hel del fina varor till riktigt bra pris. Vi bytte ut våra flaskor till sodastreamen och köpte ett nytt bäddset. Gillade verkligen det.

Vi tänkte mest ta en kaffe, men riktigt så blev det inte. Först in på normal där vi hittade massa bra att ha grejer. Hämtade en cappuccino, och sen fortsatte vår shoppingtur. Det blev rituals, och ny ögoncreme, samt reseförpackningar av det vi skulle ha. Min man hittade nya whiskyprovarglas, och jag en ny badrumsmatta.

Då vi kommer hem till dottern såg vi att hon hade en likadan plus handdukar :-)

Det blev en fika innan dom åkte iväg och vi blev ensamma med äldsta sessan. Spelade spel, lekte, åt middag, och avslutade kvällen med lördagsgodis och film. Trodde det skulle bli ett problem att lägga henne, men inte. Vi läste och sen var det dags att sova. Låg och pratade lite, men sen sov hon så gott. Mysig kväll och vi kunde titta på film ett par timmar innan föräldrarna kom hem och vi kunde lämna.

Det är första gången vi har haft henne och lagt henne men det var absolut inga problem alls.

kramar Madde

Gillar