Godmorgon alla. Hur mår ni? Jag hade så svårt att sova inatt och visst är jag lite seg just nu. Som jag skrev igår så startade jag dagen med en härlig promenad och ni fick ju följa med på den. Precis som flera av skrev. Visst är det roligare att gå då omgivningarna är fina, och jag njuter för fullt då jag går vid vattnet. Jag har alltid fungerat bäst på morgonen och det är då jag kör träning och raska promenader. Sen är jag redo att möta dagen, men visst kan en kvällspromenad vara skönt det med, men mer för att komma ut än ett träningspass.

Något jag också märkt av är att äter jag frukost så funkar dagen bättre. Det har blivit lite inne att hoppa över det målet, men på mig funkar det inte. För mig är frukost ett måste, och är även en lunchmänniska. Så får jag en rejäl lunch så funkar jag hela dagen. Det är de gångerna jag inte blir så sugen på kvällarna heller, även om jag försöker äta middag varje dag också. Hur tänker ni runt maten? Vad är viktigaste målet för er?

Nu har jag ändå kört ett par dagar, och hur tycker jag att det har funkat då? Det bästa är att jag inte har några krav på mig, att jag äter det jag vill, men har ett mål på 10 000 steg varje dag. Så fort förbuden och måstena kommer så är det något hos mig som slår bakut. Det får motsats effekt. De där dagliga promenaderna har fått mig att känna ett större lugn, motionen har fått sötsuget att försvinna. Åt kakor och godis varenda dag och det var det ända jag tänkte på förut. Jag kommer säkert stoppa i mig något som inte är bra under den tiden, men det är helt ok känner jag.

Så nu kommer jag fortsätta med målet 10 000 per dag, och lyckas jag inte någon gång så är det helt ok det med.

Kram Madde


Gillar

Kommentarer

MammaJenny
,
Så duktig du är 😊 Kramnouw.com/mammajenny
Madelena
,
sofiefriden
,
Underbart med promenad i fin natur. Blir nog en sådan idag, efter plugget 😁nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229