Dag 3/45

Godmorgon alla. Har ni sovit gott? Jag gjorde det fram till 4 ungefär, mer om det kommer län gre ner i inlägget. Hur var min lördag då? Startade dagen med en fika med yngsta dotter med familj. Sessan är så glad varenda gång man träffar henne och så klok. Hon hade fått en skrivbok av farmor och ett skrivbord som hon var så stolt över. Boken fick man bara skriva i, inte måla i och det gjorde hon. Hon berättade att hon skrev av bokstäverna från tavlan hon hade ovanför. För ett tag sen hittade hon den på IKEA och vi köpte den, och märker att hon bara älskar alla bokstäver. Ett bra sätt att få upp intresset av att skriva och läsa tycker jag.

Hem sen och tog oss ner till stan. Under sommaren skaffade jag en kaffe prenumeration på espressohouse så varannan timme kan jag hämta en latte där under en månad. Passar väl perfekt under semestertider tänker jag. Framför oss stod en äldre man som hade detsamma och vi pratade om det. Tänk vilken vardagslyx att varje dag kunna gå på café med en kaffe och det bara kostar 149 kr per månad.

Det jag tog så räcker det att jag tar 8 kaffelatte så har jag tjänat på det, och tror faktiskt att jag gör det.

Vi fortsatte till slottskogen och Villa Belpark för middag och show av Tomas DiLeva. Vi hade en toppenkväll och är så tacksam för att man kan göra sådant igen även om man måste tänka sig för. Vi var utomhus, och vi alla satt ner, förutom toabesök och någon som stod upp och dansade. Kändes bara så bra. Mer om shower kommer lite senare ikväll om ni är nyfikna på det.

Varför sov jag inte då? Jo vid halv fyra kommer grannen hem, drar på musik på hög musik. Det kan väl hända och efter en eller två låtar kommer man på att det inte var smart, men inte igår. Vi hade lite svårt att lokalisera det, men efter en och halv timme brast det för min man som rusade upp och bankade på dörren rätt så arg. Dom öppnade inte, men stängde av musiken iaf. Vi brukar verkligen inte störa oss på saker, men i natt gjorde vi det. Tänker på alla barn som bor i huset och hoppas verkligen inte att de vaknade.

Lite seg idag, men har planer även för den här dagen, men det kommer i morgon.

kramar Madde

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer