Dag 11/45

Godmorgon alla. Har ni sovit gott? Är ni tillbaka på jobbet ännu? Själv jobbar jag en vecka till, men sen så går jag på långledigt. 4 veckor blir det sammanlagt :-) Som jag längtar. Tanken var ju att jag skulle gå in i ett semesterflow nu, men riktigt så blev det inte. Många ordinarie på semester och även om vi har fantastiska vikarier som vi absolut inte skulle klara oss utan ligger mycket ansvar på de få ordinarie som är inne. Ntu finns det de som har det betydligt sämre än vad jag har det så ska egentligen inte klaga.

Som jag skrev så var jag galet trött då jag kom hem, och ville absolut inte bara sitta i soffan. Vi tog en sväng till Allum där vi startade med en kaffe. Får ju en varannan timme och valde mellanalternativet på premunationen. Det innebär att jag får latte, cappuccino, islatte, vanligt kaffe eller te osv. Däremot inte godisvarianterna av det med massa grädde på och smaker.

Vi åt indiskt till lunch och sen köpte vi hem lite korvar och ost till kvällen. Såg två avsnitt av Mondalbano och därefter stöp jag i säng kan jag säga.

Mer spännande än så här blev inte min dag igår. Idag är det jobb igen som gäller,


kramar Madde

Gillar