Godmorgon alla. Sovit gott? Nu har mitt första semesterdygn gått och hur blev det då?
Det sista jag gör är att jag jobbar över. Alla andra försöker smita, men inte jag inte. Ibland blir det så här och på min arbetsplats är det helt ok.
Hur som helst. Då jag blev utsläppt åkte jag och mötte upp brorsan och hans sambo. Pappa hade fått plats på ett korttidsboende och det hade gått så fort. Trodde det skulle bli protester, men kändes som om han ville detta. Han visste inte hur snabbt han skulle få komma iväg. Så fort vi kom dit var maten serverad, och han satt sig vid ett dukat bord.  Maten såg riktigt god ut och det behöver pappa. Vi åkte iväg och handlade lite, och då vi kom tillbaka var pappa i sitt rum. Det första han sa var att maten var så god. Det här behövs, och sällskapet.

Åkte hemåt, en snabb dusch och sen var det dags för fotboll. Man är alltid så glad då man åker dit. Klacken höll igång. Första halvlek. Ganska jämt. Andra halvlek. Vi satte 1-0. Strax efteråt 2-0. Sen gick det bara utför. Det slutade 2-3. Riktigt pinsamt. Sirius  är ett bottenlag. Vi ska inte förlora mot dom på hemmaplan. Mentalt förbereder vi oss på superettan nästa år.
Vad har hänt med vårt lag?
Tidigt i säng och nu är det en ny dag.
Måste erkänna. Det blev inte som jag tänkt mig med ett kort i timmen. Gör ett nytt försök idag
Kram M

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
,
Så himla kul att du känner att det ger något att åka dit och kika! 😃nouw.com/emmaengstrom
lottashullerombuller
,
Så skönt både för er barn och eran pappa att det känns bra och som sagt det låter verkligen som han trivs,
Aj då... men alla kan ha en sämre dag, dom blå/vita kommer säkert igen i nästa matsch. Heja dom 😊
nouw.com/lottashullerombuller
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229