Godmorgon alla. Nu var helgerna över och visst är det med dubbla känslor. Hur har ni haft det då? Jag har jobbat en hel del men även hunnit med att fira minst lika mycket. Men nu är det nytt åt och nya mål att sträva efter.

Igår skrev jag om mina personliga mål, och idag tänkte jag skriva om mina bloggmål. Jag har bloggat till och från i säkert 10 år och visst har jag fastnat, tröttnat, men alltid återkommit. Det har verkligen varit det jag alltid tyckt ha varit roligt och återkommit till. Har ändrat inriktning hur många gånger som helst, har spretat åt hur många håll som helst, och aldrig kunnat hålla en röd tråd.

I år tänker jag försöka samla ihop bloggen, satsa mer på några få saker och då jag tar tag i min livssituation kommer det bli mycket av det, mat men mer fokus på träning och motion. Vill nog peppa er som aldrig tränar än ni som är superduktiga. Jag kommer satsa mer på de andra sociala medierna. Har precis skapat en facebooksida som jag kommer länka till då den är klar och även min instagram som är @madelena12. Facebooksidan är långt ifrån klar men målet är att den är användbar då januari är över.

Så målet för första veckan är att skapa en just facebooksidan

Målet för månaden är att mina toppinlägg aldrig får gå under 100 unika besökare, och de lägst ner på listan aldrig får gå under 50. Oftast ligger jag där, men under helgerna har det dalat rejält.

Vågar inte riktigt sätta ett långsiktigt mål än, men kommer fortsätta drömma i allafall. Vi får se hur långt jag har nått då året lider mot sitt slut.

Kram M

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
Madelena
,
Nu hoppas jag det funkar 😀nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229