Innehåller affiliate-länkar

Har ni handlat något på Black friday? I vanliga fall är jag emot dessa shoppingdagar, då det egentligen går ut på att få oss att köpa saker vi inte hade tänkt oss och behöver. Så lätt att lockas med i köphetsen, eller hur?

I början på veckan var jag och min dotter nere i stan en sväng, mest bara för att få träffas och fika lite. Vi hamnade bl.a på indiska och som ni kanske vet älskar jag indiskas heminredning. Har köpt en hel del där och mest tycker jag nog om deras textilier. Har en hel del dukar därifrån och tycker så mycket om dom. Vi hittade en som både hon och jag föll totalt för. Så vacker, och priset var helt ok. 179 kr styck är definitivt inte dyrt. Hon ville ha en grön, jag en röd. Beslutångest som alltid så lät vi bli att handla.

Igår var jag och min man i stan. Vi hade en middagsdejt och efteråt kikade vi lite i affärer. Av någon anledning hamnade jag på indiska igen, och gissa. 30% på all inredning bara på onsdag. Behöver jag säga att bägge fick följa med hem? Dryga femtiolappen rabatt per duk kändes riktigt bra, och nu blev priset mer än okey.

Såg att erbjudandet fortfarande gäller på deras webbshop som ni hittar här

Kram M

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
,
Så fina! Indiska har så mycket fint! Ha en fin helg nu! 😊nouw.com/missjohansson
sofiefriden
,
Ja jag har fyndat lite =)nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229