Just nu orkar jag inte bara vara hemma, och känner att jag behöver samla kraft för att kunna finnas till för de som som behöver mig som mest just nu. Sitter jag bara hemma tänker jag bara, och social orkar jag inte vara så bio hade nog fungerat. Hade kvar biobiljetterna från jobbet så det blev att boka två biljetter till Solo- the star wars story.

Först höll jag på att göra en Madde igen, men det löste sig. Tror jag har berättat det tidigare, men köper alltid biljetterna på nätet nu för tiden, och för några år sen ( kom inte ihåg filmen nu) hade jag gjort samma sak. Hämtade ut dom nere på bion och var på väg in i salongen då hon som kollade biljetterna sa att vi var på fel biograf. Har nog aldrig tagit mig så snabbt från Bergakungen till biopalatset. Tur att jag alltid är tidig, men vi sprang in i den andra salongen med andan i halsen precis då filmen skulle börja. Efter det har jag lärt mig dubbelkolla flera gånger om.

Igår innan vi tog oss till bion kollade jag igen, och såg att jag köpt till fel biograf, men nu hade vi tiden iallafall. Egentligen spelar det ingen roll vilken man går på men för oss är det lättare på Bergakungen, och lite trevligare där också, men filmen är ju detsamma oavsett.

Vad tyckte vi om filmen då? Den var ok... inte mer. Lite smårolig på sina ställen men ingen film vi kommer minnas. Handlade om hur Han Solo började sin bana och hur han träffade Chewbacca. Väldigt förutsägbar, och absolut ingen film jag skulle rekommendera att någon skulle betala dyrt för att se.

Men kvällen blev trevlig trots allt, där vi hann med både en glass (har lärt mig att en kula glass räcker ) och ett glas vin innan vi gick till bion.

Kram M

Gillar

Kommentarer

AnnaSkarblom
,
Det där med att gå på bio är någonting som jag glömmer bort att man kan göra. Kommer knappt ihåg senast jag såg en film på bio faktiskt. Men det är mysigt när man väl kommer iväg 😉nouw.com/annaskarblom
charlottelinden
,
Åh, roligt med bio! Kommer inte ens ihåg senast jag var på bio trots att jag bor väldigt nära samt lever med en sambo som äskar att gå på bio! Måste se till att gå snart 😊nouw.com/charlottelinden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229