Bilen på verkstad, och första semesterveckan.

Snart har hela sommaren gått och en vecka på min semester. Det har präglats av regn, och att jag varit så galet trött så jag skulle kunna stå upp och somna just nu. Det är så man är ledig som man märker hur man egentligen mår som. Dvs inte så bra som man försöker ge sken av. Kroppen värker, tröttheten är obeskrivlig, värken i kroppen lika så. Till sist spöka bihålorna så jag går med ständig huvudvärk, det kliar i örona och gör ont i munnen. Men nu ska vi inte prata om min trötthet utan mer sol, bad och värme. Det är inte alls långt kvar innan vi åker, och som jag längtar. Slippa tänka på något förutom att titta in till er läsare, Kika in hos er och ser hur ert liv ser ut sen har jag inte mer att tänka på.

Sen är det något som oroat mig lite. Det har varit ett litet tjutande ljud i bilen under ett tag. Har kört den varianten att blunda för det men nu gick det inte längre. Skrapade rejält då vi bromsade så vi vågade inte köra längre. Insåg att bilen behövde lite kärlek hos verkstaden. Försökte hitta tid, men fanns inget innan typ september och då på extremt udda ställen. Till slut hittade jag en som hade tid dagen efter och bara en kilometer ifrån oss. Bokade och räknade med att vara utan bil i en vecka ca. Sen såg jag tusenlapparna flyga iväg. Har ju hört hur galet dyrt det är med dessa besök och hur ingen har råd med det. Om jag säger att priset gick på en 30-50 % av det jag tippade på och vi fick en nylagad bil på ett par timmar så förstår ni att en tung sten släppte för mig.

Nu kan jag återgå till mitt semesterflow igen och allt bara har löst sig.

Kramar Madde

kramar Madde

  • Personligt
  • 84 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Underbart med en resa
nouw.com/stenhagenbettan
Amandizan
Amandizan,
Att lämna bilen på verkstad är verkligen dyrt. Har ingen bil men hört hur dyrt det är men så skönt att du nu kan känna stenen släppa😊
nouw.com/amandizan