Balansen i träningen

Godmorgon alla. Det känns så skönt att ha kommit igång med träningen igen,även om jag fick ett litet bakslag med en förkylning förra veckan. Är jag dålig kör jag inga pass på gymmet, så är det bara. Finns annat att göra såsom promenader mm. En del tycker jag är löjlig som tänker så, men min hälsa är viktigast.

Berättade nog om den rehabkursen jag går på för att kunna bli helt återställd ? Igår var jag där. och startade med medicinsk yoga. Har aldrig testat detta, och tydligen är det närmast kundalini med väldigt fokus på andetaget, Fortfarande är min favoritform yinyoga. Vi gick en meditaionspromenad i skogen i närmare en timme, och sen fick jag en välbehövlig massage. Ni kan inte ana vad spänningar jag har i min kropp, och hur otroligt ont det gjorde. Var helt slut då jag kom tillbaka till jobbet. Hur kan man bli så trött av att göra ingenting egentligen? Somnade gott då jag kom hem sen iaf trots en galen huvudvärk.

Idag, uppe med tuppen och en träff med PTn och tung styrketräning. Vilka kontraster, men i min värld behöver inte det ena utesluta det andra. Tror fortfarande på en balans. Kropp-knopp. Nyttigt-onyttigt i en salig blandning. För det är väl det som är livet.?

Resten av dagen är det vila som gäller och nya tag i morgon.

Kram M

kramar Madde

  • 57 visningar

Gillar