Att rena sitt hem

Vet ni, idag har jag varit ensam hemma från det att jag slutade. Min man har fått dispens att få vara på kontoret någon dag då och då. Han passar på att gå dit de dagarna jag är ledig och idag var en sådan dag. Vet ni hur skönt det är? Jag har knappt haft en egen stund hemma på ett år, och jag som är en stor ensamvarg. Jag är van att vara själv och kunna göra det jag vill innan jobbet, men på grund av rådande omständigheter har det inte gått.

Ni har säkert märkt hur otroligt trött och orkeslös jag varit sista tiden också och somnade i soffan så fort jag kom hem från jobbet i morse. Har ändå fått sova bra men det är nog psykiskt mest.

När jag vaknade plockade jag undan lite och gjorde en enklare rening av mitt hem. Har ni renat med vit salvia någon gång?

Tänk på att det är bra att ha städat innan, då negativa energier trivs i stökiga miljöer. Öppna fönstren och vädra lite innan.

Då det är klart tänder man på en salviabunt och låter röken sprida sig över rummet. Börja vid en dörr och rör dig medsols runt i rummet och var noga med hörn och skrymslen.

Efteråt får man vädra ut alla negativa energier som bundit sig med röken.

Glöm inte att tankens kraft är viktig och använd dig av en god affirmation.

När är viktigt att rena sitt hem då?

Då du flyttar in i ett nytt hem. Ta bort alla energier från tidigare boende.

Känner dig trött, och totalt dränerad på energi.

Har haft människor med dålig energi hemma hos dig.

Har haft sjukdom, gräl eller olycka hos dig.

Tänkte ta en rejäl storstädning hemma under april, Få bort massa, och komma åt att städa i vartenda litet hörn. För visst mår vi så mycket bättre då allt är rent och fint samt att vi slängt saker vi inte behöver och som bara samlar damm.

kramar Madde

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer