juli och fortfarande högsommar. Helt otroligt. Vi hade en sommarfest med sessorna. Vädret var på topp och vi grillade korv och lekte. Hoppas detta kan bli en tradition framöver.

Blev en del fotboll och fick även tag i biljetter till guns´n ´roses så där i sista sekunden. Sitter på stranden, hör soundchecket och chansar. Fick riktigt bra biljetter.

Åkte båt vid slussarna i trollhättan. Vädret var perfekt, och turen riktigt trevlig.

Jag och några av döttrarna tittade på Mamma Mia del 2, men mest njöt vi bara av det otroligt fina vädret vi hade.

Augusti och vi går på semester. Så efterlängtad. Av en slump såg vi att Rolfs bussresor hade quiz och stand-up i Flunsåsparken som vi tog oss till Kan ju säga att vi sänkte medelåldern rejält haha. Hur som helst så hade vi en riktigt trevlig dag med både frågesport och massa utlottningar. Det va rkulturkalas med och pridefestival. Vi hann även med en resa till Rhodos som var helt fantastiskt. då jag kom hem var det dags för ett realiseparty för Johanna Toftbys bok. Väldigt trevlig tillställning måste jag säga.


September blev en mellanmånad. Kikade runt lite vad jag hade gjort och det var inte så mycket. Var på föreläsningen omgiven av idioter vilket var mycket bättre än boken, Skrattade gott flera gånger. Åkte även på en manlig förkylning, ni vet den där nära döden upplevelsen man kan känna.

sista delen kommer i morgon :-)

Kram M

Gillar

Kommentarer

Amandizan
,
Vad häftigt att du har träffat joHanna toftby vad kul att ni hade trevligt. Vilken härlig sommar ni har haft 😊nouw.com/amandizan
Madelena
,
Fick nog inbjudan då jag åkt med på alla hennes resor 😊 nouw.com/madelena
moafidelie
,
Måste verkligen läsa den där boken "omgiven av idioter". Har tänkt på det flera gånger men är så rädd för att den ska vara svårläst och bara fullproppad med fakta. Med tanke på vad du skriver här nu så känns det inte så! nouw.com/moafidelie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229