Godmorgon alla. Nu tänkte jag att jag skulle skriva ännu ett inlägg från frågestunden jag hade för ett tag sen.Fnulan frågade om jag alltid var så glad som jag verkade här och den gången vi träffades på ett event. Svaret är nej :-)

Om jag inte var det så undrade hon när jag blev arg. Är väl som alla andra och blir lättare irriterad då jag är trött, eller då jag har ont. Även då jag är hungrig blir jag grinig.

Vad är det jag stör mig på då? Extremt sällan på grannar som har fest, på barn som gråter eller leker. Stör mig även sällan på kollegor eller andra som inte gör som jag har tänkt mig. Glömmer någon, eller tycker någon att andra saker är viktigare än vad jag gör så rycker jag mest på axlarna. Detta såvida det inte direkt går ut över en brukare. Hade blivit galen om en kaffe hade varit viktigare än ett toabesök t,ex

Sen tillhör jag dom som sällan stör mig på personer som jobbar i en kundtjänst t.ex även om jag som oftast är rätt grinig då man ringer en sådan. De försöker göra ett bra jobb, efter deras förmåga och deras företags policy. Däremot blir jag uppriktigt irriterad då någon ljuger för mig, då man får tio olika svar om man pratar med tio olika personer. Bättre att erkänna att det här kan inte jag än att komma med något påhittat.

Något jag också går igång på är människor som mår bra av att bråka, som hela tiden måste hamna i konflikter. Är inte konflikträdd, men måste man ha en åsikt jämt? Speciellt då det är hat. Finns två partiers åsikter som går så tvärtemot mina värderingar, och bägge de två partierna har väljare som är extremt aggressiva och hatfulla. Nu säger jag inte alla, men några som både syns och hörs väldigt mycket. I mina ögon väldigt lika, och hatet gör så att dom bara visar att dom är extremt korkade. I samma inlägg jag skrev så var jag både en PK fi**a V hora och att det luktade brunt :-) Bägge partierna går väl ut med att dom ska värna om kvinnor och vår rätt??????

Det som gör mig glad är ungar i alla dess former både människobarn, kattungar, och hundvalpar. Människor som inte är allt för seriösa och kan bjuda på sig själva, Träffa nya människor, dricka bubbel, Kunna njuta av livet helt enkelt.

Hoppas du fick svar på din fråga

Kram M

Gillar

Kommentarer

charlottelinden.se
,
Åh, intressant inlägg! Håller med dig om det du blir irriterad av. Just sådana saker gör nog de flesta människor irriterade oavsett hur glad och icke lättirriterad man är annars 😊charlottelinden.se
Madelena
,
Precis... 😊 nouw.com/madelena
Snabela
,
Så kul att få lära känna dig lite bättrw genom att du berättar vad du blir på dåligt humör.nouw.com/snabela
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229