Godmorgon alla Hur mår ni? Själv lever jag lite på framgången igår på mötet. Efter att ha gått upp 5 hg i maj så stod det 2,3 kilo minus på vågen igår. ibland behöver man den där putten då det inte går som man själv tänkt sig. Nu är man på banan igen, och ska väl försöka ta ett kilo till nästa fredag också.Fick även min andra stjärna och visst är det lite kul då man ser framgångarna.

Köpte även en hälsodagbok på mötet som ett litet hjälpmedel över sommaren. 12 veckors extra kontroll där man även jag skriva hur dagen varit, hur man mått osv. Vet inte hur det är med er andra, men visst kan sommaren vara lite svår ibland? Man har ingen lust med att laga mat, vill ha det enkelt, och tänker även lägga in en extra växel så här i sommartider. Små, små steg åt rätt håll, men ändå gå göra det där extra. Har en hel del utmaningar framför mig men klart man ska klara av det.

Planen är även att använda bloggen som verktyg så kommer nog bli mycket viktväktarna i den de närmaste 12 veckorna. Inga konstigheter, utan mer hur jag gör, och hur det går. Små enkla tips för vi ska väl ändå leva under sommaren? Unna oss massa gott, och njuta av livet.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229