Äntligen

Äntligen har dagen D kommit. Som jag har längtat.

Idag fick vi mail från vår chef om att vi kan boka tid för att ta första dosen av vaccinet mot Covid 19. Loggade in så fort jag kunde och i morgon tar jag första dosen av vaccinet. Precis tre veckor senare kommer jag ta andra dosen och vilken lättnad säger jag bara.

Äntligen ser jag ljuset i tunneln, och snart kan vi kanske börja leva igen. Jag är absolut inte den som springer och vaccinerar mig mot allt, men i detta fallet förstår jag mig inte på nejsägarna. Ta vaccinet vägrar dom, men ifall dom blir svårt sjuka kommer dom ta alla mediciner som sprutas in i kroppen. För naturligtvis kräver dom IVA vård om dom blir sjuka.

Ser man på historien så har vaccin hjälpt oss så otroligt mycket, räddat så många liv. Bara för att vi har det bra just nu så kanske man måste titta bakåt också.

Så till er som vägrar, hur tänker ni att vi ska lösa situationen vi har nu? Vill ni fortsätta leva såhär?

Jag förstår osäkerheten, och media får fram alla biverkningar. Men helt seriöst. Du får biverkningar av vanliga mediciner också. Du kan även få extremt svåra biverkningar av viruset. Om du överlever så finns en överhängande risk med förstörda lungor.

Jag kommer ta det, för min skull, men även för din.


kramar Madde

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer