Angående eventet

Har fått en del frågor angående eventet och ska försöka reda ut det så gott jag kan, Kanske har varit lite otydlig.

Har aldrig själv varit på ett sådant här event så jag har ingen aning om hur det brukar vara så kör mitt egna race.

Var och en betalar sin middag med dryck själva, Just blackstone har en hel del att välja på från pizza som är amazing till fina köttbitar och fisk. Finns både vegetarisk och vegansk så tror att det kommer passa alla. Har smakat på deras pizzor, och ätit både den mixade fisken och köttet. Allt så gott. Väljer man efterrätt kan jag rekommendera chokladbomben. Gå gärna in och läs här

Kommer bjuda på små överraskningar under dagen, och vi kommer få tid för att prata, fotografera och förhoppningsvis få bra idéer till blogginlägg. Tror både det är viktigt och väldigt kul att få träffas så här. Nästa gång kanske någon annan vill visa sin stad för oss?

Var vi än är kommer det finns alkoholfria alternativ, För mig är det en självklarhet,och är så glad över att just alkoholfria alternativ är en självklarhet idag. Förr var vi som inte drack hänvisade till läsk eller vatten.

Har också varit otydlig då det gäller anmälningen. Beror på att jag egentligen inte vetat själv, men för att fixa allt det praktiska så den 29 februari? Sen förstår jag att allt kan hända, men bra för er som behöver fixa biljetter mm får veta att eventet verkligen blir av?

Kramar Madde


Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle,
Hade velat men ekonomin sviker sej just nu och den 4 april kan jag intte :/ just för ekonomin 💕 men görna nästa gång
michellefrandell.blogg.se
amindiz
amindiz,
Men vad kul att gå på ett event ❤️😊
nouw.com/amindiz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229