Allt som sker, sker av en anledning

För drygt ett år sen använde jag mina änglakort väldigt ofta, och fick som oftast en bra förklaring till vad som hände och varför. De senaste månaderna har jag absolut inte haft energin till det även om jag kanske har behövt den. Men för mig fungerar det inte alls att dra ett kort då jag inte är där. Under senaste veckan har tankarna gått tillbaka till korten och har känt ett stort behov av få vägvisning av änglarna.

Igår kväll drog jag ett. Blev ett sådant självklart val då ett låg felvänt, och verkligen visade att det var det kortet jag skulle dra. Fick upp detta och genast föll pusselbitarna på plats. Allt sker av en anledning och allt sker just då det ska göra det. Det/ de som lämnar mig gör det av en anledning, och den anledningen är att ge plats för något som är så mycket bättre för mig.

Står på en plats just nu där mycket händer, mycket gammalt jag lämnar bakom mig både med vänner och jobb, Mycket nya spännande saker ligger och väntar på mig. Några gammalt kommer tillbaka, men då är det så just nu, och jag är bara så nöjd där jag står även om det inte kändes så för bara en vecka sen.

Just nu är jag så öppen för förändring, för nya saker, men det innebär inte att ni som funnits med ett tag inte kan få följa med i det. Allt är upp till er.

Kram M.

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,
Jag gillar såna här kort och tycker det är så spännande. Jag är dålig på att tolka och ta in, vara mottaglig men gillar att se på och lyssna när andra gör det, såå spännande.
Pendla gjorde jag mycket förut det var en form som passade mig bra.
Duktig du är, jag önskar dig all lycka <3
nouw.com/lottashullerombuller
Madelena
Madelena,
Men tack fina du. Har testat tarotkort innan och kunde inte alls känna något. Änglakort är så positiva bara vilket passar mig 😁 men kan inte lägga på beställning mm utan bara då jag är där nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229