Vad jag längtar, snart är det dags för oss att packa väskorna för vår lilla tripp till Grekland och till ön Rhodos. Jag har varit där tidigare, men min man har bara varit på en snabbvisit på några timmar där.

På slutet på 90 talet var det lite av mitt andra hem, och åkte dit så fort jag bara kunde.Älskade verkligen både Grekland och Rhodos. Sen tog Marmaris över som mitt favoritresmål och besökte bara Rhodos 2 gånger på ca 15 år och bägge gångerna en snabbis då vi var i Turkiet.

Nu har vi bokat det igen, och det är med väldigt blandade känslor jag åker dit. Jag har haft galet roligt de gångerna jag varit där, och är så rädd att bli besviken. Rhodos är säkert inte lik sig, men googlade lite och visst hittade jag några gamla ställen som helt klart kommer få ett besök av oss.

Letade även lite utflykter och helt klart kommer vi åka till Symi över dagen, Tar alla chanser att få vara ute på havet då jag är ute och reser. En tur till Lindos vill jag göra igen, och min man vill gärna åka en ötur.

Hur det än blir så längtar jag väldigt mycket efter den här veckan, och kommer njuta för fullt vad som än kommer hända. 

Kram M 

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
,
Rhodos 👍 dit gick min första flygresa och min första charter. nouw.com/stenhagenbettan
Madelena
,
Rhodos är lite speciellt 😊 nouw.com/madelena
NärLivetVänderBlad
,
Kul att ha något att se framemot 😃 nouw.com/närlivetvänderblad
Madelena
,
längtar så mycket. En vecka och bara få vara. nouw.com/madelena
IP: 82.99.3.229