5 positiva i mitt liv

Blev utmanad igår av @blondina att skriva 5 positiva i mitt liv. Försöker att inte vara för negativ trots allt som hänt och vill fokusera på allt det positiva istället.

1 Mina barn och barnbarn. Solstrålarna i mitt liv. Är så lycklig att jag har er i mitt liv. Love you

2 Min man. Tänk att jag lyckades hitta honom, eller ska jag vara ärlig. Det var han som hittade mig. Han satt på sociala medier, lite berusad efter en utekväll och skickade mass mess och jag var väl den som svarade haha... Han har inte riktigt samma bild, men visst har jag rätt?

3 Alla härliga vänner jag har. Är så tacksam över att just ni finns i mitt liv. Alla tokigheter, resor, utekvällar, events, ja listan kan göras lång. Ni berikar mitt liv, och ni vet vilka ni är.

4. Alla resor jag fått göra. Allt jag fått uppleva, alla fantastiska människor jag har fått träffa. Storstäder som Paris, London, Barcelona, Rom, Dublin. Härliga solsemestrar till Grekland, Turkiet, Spanien, Portugal. Tjejresorna med underbara vänner, träningsresor, bussresorna runt om i norra Europa.

5. Mitt jobb. Även om det finns saker jag vill ändra på, att jag kan vara så trött på det i perioder så älskar jag bara mitt jobb. Tänk att jag får göra detta varje dag, få vara en stor del i dessa människors liv. Så mycket som jag lärt mig, och är tacksam varenda dag för det.

Nu var det min tur att bjuda in några av er till den här utmaningen. @minasvarld @stenhagenbettan @jennysvardag

kramar Madde

Gillar