3 pass kvar

Godmorgon alla. Ytterligare två pass närmare min semester, och har bara helgen kvar innan även jag kan gå. Tror aldrig att jag längtat så mycket någon gång som just i år.

Nu sitter jag med mitt kaffe, tittar ut och det känns som om det är lite regn i luften.

Den här veckan är det verkligen förberedelser inför den kommande ledigheten. Igår städades sovrummet och tänkte ta bilen idag så den blir ren och fin också. Vill verkligen checka av alla tråkiga saker innan det är dags. De fyra veckorna ledigt ska jag bara njuta av var planen.

Vad har jag för planer då? Vi har två kalas inplanerat. Yngsta sessan blir tre och en väninna till mig blir fyrtio. Hon bor en bit härifrån så tänkte boka in en minisemester ihop med det också.

Vi har två inplanerade minisemestrar. Landskrona och Gränna. Känns lite konstigt att hålla sig i Sverige, men även vi har våra pärlor att besöka.

Vi kommer ha sessan ett par dagar, då min dotter ska flytta. Äntligen ett riktigt kontrakt och en lite större lägenhet, för visst är det skönt med två sovrum och att slippa sova i vardagsrummet.

Vi hoppas på fint väder så vi kan vara ute så mycket det bara går.

Till det, bara få vara. ta det lugnt, träna, och gå långa promenader.

Har ju även följt er där ute och vad ni gjort på er semester. Jag älskar verkligen att se allt roligt ni gjort, och för mig är det en stor inspiration.kramar Madde

  • 102 visningar

Gillar

Kommentarer

Landskona är så fint 😊 Varit där många gånger. Det regnar här idag, så tråkigt tycker jag...
evahle.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Förstår att du längtar till din semester, hoppas verkligen att ni får fint väder 😊..
nouw.com/2barnsmammaochfru
Så skönt det låter att ha så nära till semestern, speciellt då jag själv börjar avsluta mig. Jag gillar att vara ledig, knappt så man vågar säga den saken men så är det 😉. Så gott det lät med kaffe 😊.
www.saramadeleine.se
Marie,
Det finns många fina pärlor i vårt land och hr på Gotland hgar jag hittat många
sweeetwordsbymirre.com
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Så skönt att det äntligen snart är din tur! Kan tänka mig att du har längtat! Jag vill inte att min ska ta slut... låter som du ändå har en hel del att se fram emot 😊
nouw.com/sannaevelyne
Kamilla,
Förstår att din nedräkning har börjat. Vad mysigt ni komer få det med kalas och besöka Gränna gillar man ju.
kamillaskamera.com/
SnabelA
SnabelA,
Vad underbart att du har din semster framför dig. Jag avundas dig. Jag hade en tidig semester i år, men hade hellre velat haft en senare. Men tyvärr så fick jag inte det, men hoppas att jag får det nästa sommare istället. Men hoppas att du kommer att få en toppen semester.
nouw.com/snabela
fighterwomen85
fighterwomen85,
Jag hopppas att får en skön semester 😊
nouw.com/fighterwomen85
Hannas krypin ,
Vad härligt att du har din semester framför dig. Jag har haft mina två veckor för länge sen nu Mysigt med minisemester till din väninna. Städa och röja hade jag med tänkt att göra men så blev det inte... Däremot har vi fixat staket iallafall.
hannafialotta.blogg.se
Paulina
,
Vad skönt att du har semestern framför dig. Bra att städa och så innan, så man slipper göra det på din ledighet. Låter som du. Har några kul saker inplanerade 😊