3 pass kvar

Godmorgon alla. Ytterligare två pass närmare min semester, och har bara helgen kvar innan även jag kan gå. Tror aldrig att jag längtat så mycket någon gång som just i år.

Nu sitter jag med mitt kaffe, tittar ut och det känns som om det är lite regn i luften.

Den här veckan är det verkligen förberedelser inför den kommande ledigheten. Igår städades sovrummet och tänkte ta bilen idag så den blir ren och fin också. Vill verkligen checka av alla tråkiga saker innan det är dags. De fyra veckorna ledigt ska jag bara njuta av var planen.

Vad har jag för planer då? Vi har två kalas inplanerat. Yngsta sessan blir tre och en väninna till mig blir fyrtio. Hon bor en bit härifrån så tänkte boka in en minisemester ihop med det också.

Vi har två inplanerade minisemestrar. Landskrona och Gränna. Känns lite konstigt att hålla sig i Sverige, men även vi har våra pärlor att besöka.

Vi kommer ha sessan ett par dagar, då min dotter ska flytta. Äntligen ett riktigt kontrakt och en lite större lägenhet, för visst är det skönt med två sovrum och att slippa sova i vardagsrummet.

Vi hoppas på fint väder så vi kan vara ute så mycket det bara går.

Till det, bara få vara. ta det lugnt, träna, och gå långa promenader.

Har ju även följt er där ute och vad ni gjort på er semester. Jag älskar verkligen att se allt roligt ni gjort, och för mig är det en stor inspiration.kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin ,
Vad härligt att du har din semester framför dig. Jag har haft mina två veckor för länge sen nu Mysigt med minisemester till din väninna. Städa och röja hade jag med tänkt att göra men så blev det inte... Däremot har vi fixat staket iallafall.
hannafialotta.blogg.se
Paulina
Paulina,
Vad skönt att du har semestern framför dig. Bra att städa och så innan, så man slipper göra det på din ledighet. Låter som du. Har några kul saker inplanerade 😊
IP: 82.99.3.229