3 kilo på vågen

Godmorgon alla. Idag steg jag upp på vågen efter att ha tänkt mig för vad jag stoppar i munnen under en veckas tid. 3 kilo ner visade det. Tror ni att jag blev glad? TRE hela kilo ner. Inte alls dåligt tycker jag. Där ser man hur det blir bara man tänker till lite.

Hur har jag gjort då? Ni som följt mig vet att jag förespråkar viktväktarna. Tror inte på dieter, att utesluta massa osv. Jag vill leva, äta gott fortsätta kunna gå på kalas osv. Jag vill inte ändra min kosthållning på storhelger osv. Vill ha något hållbart. Hur hållbart är det att behöva avstå något just för att man inte äter vissa saker? Nu talar vi inte om allergier utan mer dieter.

Jag har gått ner, har gått upp precis allt igen. Handlar inte om viktväktarna utan för att jag släppte tänket. Ät allt, men inte hela tiden. Tänk på när det är viktigt att äta det. En äcklig påse smågodis i bilen är inte viktigt, däremot någon god pralin till kaffet.

Vräkte i sig 2 stora bitar tårta på kalas är inte viktigt, däremot en liten bit just för att den är så galet god.

En glass en varm sommardag, men inte 2 liter glass för man är uttråkad. Listan kan göras lång.

Nu går min man på LCHF light, och det är två tänk som krockar rejält med varandra. Ändå äter vi samma mat, Försöker få in nollpointsmat, Det äter han ju med. Han undviker kolhydraterna, jag äter potatis och frukt. Vi var på buffe igår. Han tog räksallad med massa fett, jag mer ren sallad. Även detta går att kombinera bara man vill.

Vi försöker se likheterna, Ren mat, inget halvfabrikat, inget godis . Mitt tips är att sluta krångla till det, Ät njut och må bra. Då vi slutar ha matångest kommer allt falla på plats.

Kramar Madde

kramar Madde

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Men åh vad du är grym!!! Heja heja dig!!! Vad glad jag blir 😃
nouw.com/misslindhe
Kamilla,
Åh vilken härlig känsla. Så grym du är. Heja dig och din framfart.
kamillaskamera.com/
Så härligt att du hittat något som funderar för dig. Är lite inne på att Viktväktarna är det som känns bäst i såna här former av gå ner i vikt metoder. Det känns ändå mest naturligt att inte ha förbud mot viss mat. Det låter ju även som att du vet hur du ska tänka kring detta så det blir ju hur bra som helst.
www.saramadeleine.se
Hannas krypin,
Vad bra att du lyckats så bra med din viktminskning! Heja dig, kör så det ryker! Härligt att det fungerar så bra för dig. Vi är verkligen varandras motsatser du och jag. Jag tror på högfettskost och plocka bort det som är inflammatoriskt för kroppen. Men huvudsaken är ju att man mår bra.
hannafialotta.blogg.se
Ullie,
Duktiga dej ja tror inte heller på att man inget ska äta alls utan är lite om något
weberskold.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Skönt att det funkar för dig! Kul med -3k. VV funkade inte alls för mig. Gick ner -41 kg med LCHF för några år sedan, nu håller jag på igen och har gått ner 9,5 kg på två månader och äter det mesta men försöker håller nere på kolhydraterna, det är typ det enda som funkar för mig. Skön att ni kan kombinera även om ni äter olika.
nouw.com/shinelikeapearl
MammaJenny
MammaJenny,
Wow! Grattis fina du <3 Jag hejar på dig och vet att du kommer klara detta galant. Håller med dig. Tror inte heller på dieter, utan att man ska tänka sig för. Man ska kunna unna sig ibland, i rätt mängd 😊 Kram
nouw.com/mammajenny
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Men det är ju bra ju . 3 kg är bra för man ska ju inte gå ner så fort i vikt =) du är så grym =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Men vad kul det är ju jätte bra! 3 kilo är ju mycket!! Glad jag blir för din skull😍❤️❣️
nouw.com/paulinarodhe
Popprinsessan,
Men heja dig!! Bra jobbat! Jag tror också att det viktigaste är att tänka till - varför är det så svårt ibland bara? 😊 Att äta så ren mat som möjligt tror jag är bäst på alla sätt. Mat utan innehållsförteckning liksom 😊
Har själv fått lite ny motivation denna veckan så jag hoppas att jag också har ett minus snart!
www.popprinsessan.se