3 kilo på vågen

Godmorgon alla. Idag steg jag upp på vågen efter att ha tänkt mig för vad jag stoppar i munnen under en veckas tid. 3 kilo ner visade det. Tror ni att jag blev glad? TRE hela kilo ner. Inte alls dåligt tycker jag. Där ser man hur det blir bara man tänker till lite.

Hur har jag gjort då? Ni som följt mig vet att jag förespråkar viktväktarna. Tror inte på dieter, att utesluta massa osv. Jag vill leva, äta gott fortsätta kunna gå på kalas osv. Jag vill inte ändra min kosthållning på storhelger osv. Vill ha något hållbart. Hur hållbart är det att behöva avstå något just för att man inte äter vissa saker? Nu talar vi inte om allergier utan mer dieter.

Jag har gått ner, har gått upp precis allt igen. Handlar inte om viktväktarna utan för att jag släppte tänket. Ät allt, men inte hela tiden. Tänk på när det är viktigt att äta det. En äcklig påse smågodis i bilen är inte viktigt, däremot någon god pralin till kaffet.

Vräkte i sig 2 stora bitar tårta på kalas är inte viktigt, däremot en liten bit just för att den är så galet god.

En glass en varm sommardag, men inte 2 liter glass för man är uttråkad. Listan kan göras lång.

Nu går min man på LCHF light, och det är två tänk som krockar rejält med varandra. Ändå äter vi samma mat, Försöker få in nollpointsmat, Det äter han ju med. Han undviker kolhydraterna, jag äter potatis och frukt. Vi var på buffe igår. Han tog räksallad med massa fett, jag mer ren sallad. Även detta går att kombinera bara man vill.

Vi försöker se likheterna, Ren mat, inget halvfabrikat, inget godis . Mitt tips är att sluta krångla till det, Ät njut och må bra. Då vi slutar ha matångest kommer allt falla på plats.

Kramar Madde

kramar Madde

  • 380 visningar

Gillar