Godmorgon alla. Sovit gott? När jag väl somna sov jag som en klubbad säl, men innan. Hela dagen igår gick jag som i dvala.

Det började med att jag bestämde mig för att ta mig till vårdcentralen direkt efter jobbet. Har ju misstänkt en urinvägsinfektion i någon vecka, men som de flesta vet. Drick lite extra så kan det släppa. Gjorde det och det blev bättre så jag struntade i att gå upp förra veckan. Nu kändes det som om det kom tillbaka och jag åkte dit efter jobbet. Det var ju tur för visst hade jag det. Så nu går jag på penicillin en vecka. Var väldigt noga med att kolla upp att det verkligen var just penicillin jag fick då jag fått allergiska reaktioner på andra antibiotika. Är ju sjukdomstider på jobbet, och jag tror inte det skulle uppskattas om jag fick sitta på akuten en halv dag på grund av allergi.

Kommer hem och försöker slappna av så jag skulle kunna sova någon timme. Är helt klart för gammal för att dygna och behöver all skönhetssömn man bara kan få. Telefonen ringde och min man lämnade ett tragiskt besked, En gemensam vän har tyvärr lämnat oss. Lite väntat var det, men man är ändå aldrig förberedd på det. Det är precis lika tufft oavsett. Hela dagen blev väldigt avslagen.

Just nu känner jag att jag inte klarar av ännu en negativ händelse, och är rädd för att den där berömda väggen kommer upp och slår mig rätt i ansiktet med en oanad kraft om det händer.

Nu ska jag förbereda mig för ett 11 timmars pass på jobbet men kikar in till er ikväll igen.

Kram M


Gillar

Kommentarer

katjaziden
,
Nej vad tråkigt! Jag beklagar verkligen!! Kramar 🧡nouw.com/katjaziden
Madelena
,
Frugan E
,
Beklagar sorgen ♥ Man är verkligen aldrig förberedd även om man "vet", så att säga. Kramwww.frugan-e.se
Madelena
,
Men visst är det så. nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229