Nu är det dags att lägga sig till sängs. Tyvärr lev det lite för sent eftersom jag inte alls är sugen på att gå till skolan imorgon. Jag är så underbart tacksam att jag har en sådan fin kille som jag har, han ordande först mat till när jag kom hem och sedan nu så gjorde han ännu mer snacks och pussades massor ån mig. Nu är vi trötta och jag ser inte alls fram emot imorgon, jag börjar halv 11 men slutar 16.25!? På en måndag? Vi får se hur det går, ha en bra nattsömn så ses vi imorgon allesammans. "Puss o kram o nyp på stjärten" som min mormor brukade säga till mig, hahahaha😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hemmagjord pizza

​Hemmagjord pizza! Ni måste ha testat tidigare? Om inte, spring till Ica och köp ett Pizza kit! Hur mysigt som helst att laga och lägga in i ugnen, absolut inte svårt heller! Du får färdig pizzadeg och tomatsås men pålägg får du ordna själv. På våra pizzor lade vi på (tomatsås), fetaost, oliver, tomat och permersanost, supergott! Ha en mysig efter middag så hörs vi!

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas att ni har haft en bra sömn och ser fram emot sista dagen på lovet?🌷

Idag vaknade jag vid 11.22 ungefär, sent tycker jag eftersom jag varit så van vid 9 tiden innan. Jag och Ümid låg kvar ett tag och myste, kände mig så trött! Jag har sedan 2 veckor tillbaka varit väldigt sjuk med influensa som aldrig gått över, så otroligt jobbigt. Men nu känner jag efter all sömn och mycket frukt, att det börjar släppa. Därefter så åt vi frukost tillsammans med Ümid och hans lillasyster Banu.

Idag är det väldigt viktigt för mig att få i ordning mina läxor som jag har. Så idag tänkte Banu och jag rå plugga inför den kommande veckan. Har ni också mycket att göra innan lovet är slut? Här kommer några tips på hur man kan underlätta situationen.

1. Ta på dig bekväma kläder och ett par mysiga tofflor.

2. Ta ett gott snacks och en god dricka (Juice med is? Mmm...)

3. Sätt dig vid ett ljust rum.

4. Välj bort sängen eftersom det blir för bekvämt för dig.

5. Välj istället att sitta vid exempelvis köksbordet eller vid skrivbordet.

6. Stäng av/sätt på flygplansläge så att du inte uppmärksammar notiser på mobilen (ett väldigt stort hinder för dagens ungdomar idag).

7. Koncentrera dig på det viktigaste arbetet.

8. Dela upp arbetet så du får mycket gjort på alla ämnen.

9. Ta en paus emellan varje ämne, liksom 5-10 minuter och ta frisk luft, ett glas vatten, Inte kolla på mobilen!

10. När du är klar med ditt arbete, är det viktigt att belöna sig själv, t.ex film, serie, en god lunch med din kompis som du inte träffat eller ett spa? Låt fantasin flöda och ta vara på din tid. Njut!

Likes

Comments

Hej finisar! Idag har det varit en ganska effektiv dag där bland annat shopping har medverkat en stor del av dagen. Det är så att min kille Ümid ska ta studenten nu i sommar, och denna månad blir det studentskiva för honom. Kostym och skjorta, finskor, slips och ett underbart plakat med en bebis bild! Nya brillor blev det också, vilket gav honom en helt ny look, liksom Super hjälte Clark. Jag köpte ingenting så vi käkade BurgerKing til,sammans, jag Ümid och hans lillasyster Banu.

Just nu sitter jag med ümids familj vilket är underbart och ikväll ska vi nog mysa och kolla på filmer, samt med en massa smått ocv gott! 😃💖

Shopping för studenten på en lördag

Likes

Comments

Hej alla nyfikna och glada! Idag eller ja... Nu ikväll tog jag äntligen intiativet att starta en blogg, hur coolt? Jag har tidigare aldrig bloggat, men varit väldigt intresserad av att skrolla genom bland annat Kenzas och Kissies bloggar. Detta blir mitt första inlägg, så det kanske inte är så jätte intressant. Men jag kommer bjuda på massor av skoj att läsa om och även visa underbara och inspirerande bilder. Åh juste, videos också! Hahaha😃 Hoppas alla fina ni får en skön kväll, detta firar jag med champagne (vatten)😘💅🏼 Puss/ Madelein

Likes

Comments