Så blev det februar, og tid til en slapper. Der har været fart over feltet, siden 2018 startede. Jeg har været i byen hver weekend, til privat fester, fået fremlæggelser, afleveringer, været i træning på arbejde og sendt min søster til Thailand.

Men nu bliver det så den første weekend i år, jeg bare skal være hjemme med min familie, se x-factor og spise en masse popcorn. Det bliver helt rart, at komme helt ned i første gear, og bare slappe af, hvilket jeg også tror jeg har lidt brug for. Derfor vil der nok også komme lidt mere kant på opslaget imorgen, da jeg har tiden til det. Jeg ønsker jeg alle en rigtig dejlig weekend, og til jer i byen, pas nu på jer selv!

#nouw30daychallenege #nouwinfluencer

- Madeleine

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

​Jeg har i dag fået sammensat denne collage til en reklame. Den tog mig 100 år om få fikset sammen, men er godt tilfreds med resultatet. Hvis i selv skulle have lyst til at prøve dette af, er der tusind hvis af lignede hjemmesider til at prøve sine evner af. 

Jeg føler gul var en farve der var hyped, i en meget kort periode. Hvilket er fuldt ud forståeligt, altså farven er flot ja, men den er svær at bærer? Og hvad sammensætter man den lige med. Nu er jeg personligt ret bleg, så når jeg ser mig selv i en gul trøje, føler jeg at jeg ligner et æg. Så hvis du er en af de få der styler den gule farve, lækkert og nice, må du meget gerne sende et billede til mig til evt inspiration :)

#nouw30daychallenege

- Madeleine​

Likes

Comments

For et par år siden, fik jeg smidt en hel masse metal i munden, som vi alle kender den "togskinner". Før jeg havde det smukke udstyr i munden, havde jeg en såkaldt v-bøjle, som sad i ganen på mig og så gik ud til 4 første tænder. På de anden bagerste tænder i overmunden havde jeg også to ringe på mine tænder som forbandt v-bøjlen og nogle elastikker! Det gjorde super ondt, og det var den værste bøjle nogensinde. Jeg har aldrig i mit liv prøvet noget lignende, og jeg har virkelig ondt af jer der skal have den på, og føler med jer der har den!

Jeg havde denne her tinge dims på i omkring 4 måneder, hvilket var super, og jeg tror aldrig jeg har været mere lettede end den dag den skulle af! Det eneste gode ved den her bøjle, var at man ikke kunne se den smart smart :))

Samme dag som v-bøjlen kom af skulle jeg have togskinner på, og det var bare ren lykke, da jeg virkelig havde tænder som bare var kastede ind i munden på mig haha. Jeg havde så togskinnerne på i omkring 2 år, hvilket jeg føler er hvad de fleste har haft togskinner. Men men men, også med togskinnerne havde jeg også elastikker i, på både kryds og tværs, og det gjorde dælme nas! Altså selve togskinnerne gjorde ikke ondt, men er du dum, de elastikker gjorde sig bemærkede...

Efter jeg fik mine togskinner af skulle, jeg så have en retainer på, som skulle holde mine nye fine tænder på plads. Og nu her, snart 3 år efter er jeg endelig færdig!!! Både med tjek og retainer, og det føltes fedt! At have bøjle på er ikke fedt og man ligner ikke den smukkeste med dem på, men hey i sidste ende er det, det værd når man kigger sig i spejlet og ser Colgate smilet ;)

#nouw30daychallenege

- Madeleine

Likes

Comments

Så igår aftes går jeg ind på snapchat som jeg altid gør inden jeg går i seng, og her ser jeg til min fulde forargelse at snapchat er fuldstændig ødelagt??? altså hvad sker der! jeg havde dog godt i løbet af dagen, set mystorys med folk der skrev de var færdige med snapchat og det var noget lort og det ene og det andet, men jeg havde dog ikke tænkt videre over det. Ikke før jeg selv fik den nye opdatering, og så hvor slemt det er! det er ét stort rod, og man kan slet ikke finde hoved og hale i det længere. Jeg har slet ikke kunne overskue at åbne mine snaps, fordi den har f****t mig helt op!!! Den har også ændrede snapchat navnene til de originale, og det er det mest kompliceret lort, hvis man skal finde sin egen mystory?! Ud over det, er det også blevet sådan, at den kommer op med forslået historier, hvor man så skal gå ind i indstillinger og så trykke ignorer? altså hvad er det her? hvad har de tænkt på? det fungere jo ikke det her...

Jeg må ærligt indrømme at jeg er virkelig irriteret og den nye opdatering, og jeg har helt opgivet snapchat nu, suk

#nouw30daychallenege

- Madeleine

Likes

Comments

​Så, på tirsdag rejser min søster Victoria afsted ud i verden igen, og denne gang er Thailand de heldige til at på besøg af hende. Hun skal ned og bo hos nogen fra vores familie af, og hjælpe til med deres virksomhed. Hun skal være afsted i 2 uger, og jeg glæder mig så meget på hendes vegne. Hun er noget af en sej tøs, bare sådan at rejse rundt i verden helt alene. Hun skal forresten også mellem lande i Rusland, og være der i et par timer. Jeg er vildt nervøs og spændt på hendes vegne, og ville så meget ønske det var mig der skulle afsted!!! Men det må så blive en anden gang. Min søster tager afsted som det man kalder en bagpacker. Hvilket er når man rejser med de her kæmpe rejsetasker på ryggen. 

Udover at hjælpe til, tager de hende også med ud at se selve Thailand. Jeg håber hun får så fed en tur, og glæder mig allerede til at høre om den!

God tur Victoria <3 

#nouw30daychallenege

- Madeleine​

Likes

Comments

​Min fredag aften blev tilbragt i den skønneste selvskab. Først en hyggelig forfest hos en af pigerne sammen med 10 andre. Efter vi havde spillet lidt drukspil og var kommet godt igang gik vi videre til Middelfart Gymnasium da de holde gym. fest, jeg har aldrig været til gym fest før på Middelfart gymnasium så jeg var helt forvirret og vidste ikke helt hvor jeg skulle gå hen, men skolen er ret nemt bygget, så kom hurtigt. Vi var der til Ude Af Kontrol de var færdige med at spille, hvilket virkelig også var en fed oplevelse! 

Efter gym festen gik jeg og 3 andre piger, videre i byen. Her tog vi på Tema hvor der var rød gul grøn fest, og det gik helt amok! Da vi skulle hjem fra byen var det et stort kaos med taxaerne, og det tog en evighed før vores taxa kom. Jeg tog hjem til en af pigerne og sov hos hende da hun boede i Middelfart.

Sååå, lørdagen blev tilbragt med en langt varmt bad en masse søvn og en god aften vagt på maccen. Håber i også har haft en skøn weekend:)

#nouw30daychallenege

- Madeleine​

Likes

Comments

Kan man tillade sig som pige, at gå i nedringet tøj i skole, eller stramme bukser på arbejde?

Jeg synes der florere så meget om slutshaming, og om piger der ikke må gå i det ene eller det andet, fordi det er for meget, og de ligner ludere hvis de går i det. Det gør mig utrolig frustreret!!! Vi lever i år 2018, hvorfor? Jeg kan simpelhent ikke se det forkerte ved at gå i et par helt normale sorte stramme bukser, eller en nederdel der er lige over knæerne. Hvorfor skal vi stadig høre for det den dag idag???

Jeg går imod alle de "regler" der er om at, alle andre skal bestemme hvad jeg skal gå i, bare fordi jeg er pige. Altså skal vi virkelig bare sidde tilbage og lytte, og lads os styre af andres mening og holding? Jeg kan fortælle jer én ting. Jeg har i hvertfald ikke tænkt mig at gøre det!

Fx. i aften skal jeg i byen, og jeg har ikke tænkt mig at påklæde mig i en flyverdragt med hue og handsker. Jeg skal ha en lækker stram, nedringet kjole på, som jeg ved vil pisse den ene efter den anden af. Og hvad så? det gør mig ikke til en luder. Jeg viser bare jeg er ligeglad:)

#nouw30daychallenege

- Madeleine

Likes

Comments

Vi er jo hoppet ind i et nyt år, og der er altid nogle nytårsfortsæt og jeg har da også mine. Jeg tænkte jeg lige ville dele dem med jer, til eventuel inspiration.

1. Jeg vil gerne lærer at regne! jeg er helt væk, når det kommer til matematik, jeg forstår det virkelig ikke, men det skal der laves om på i år. Jeg vil gerne optimere mig selv, så jeg kan få vendt matematik til noget positivt og ikke bare noget øv.

2. Sig nej! jeg er aaaaaallt for nem. Jeg er så forfærdelig til at bare at sige ja, og ofte til mange ting på en gang, og så glemmer jeg den ene og den anden aftale. Men men men, det skal jeg har rettet op på. Det går ikke, jeg stresser mig selv med alle de planer og dobbeltaftaler.

3. Stop op og tænk! jeg er så dejlig åben og snaksaglig, men nogengange skal jeg altså lige stoppe op og tænke mig om før jeg bare prabler løs. Jeg ender ofte i problemer, fordi jeg siger noget forkert, men det vil jeg gerne blive bedre til.

4. Mere farve! jeg vil SÅ gerne blive bedre til at gå i farver. Jeg går i det samme sorte, grå og hvide hver dag. Det er kedeligt at se på, så det skal jeg ha vendt om på.

Det var mine nytårsfortsæt, indtil videre. Jeg vil gerne lige huske at sige, at jeg ikke vil ændre noget ved mig selv, jeg vil bare gerne blive bedre!

#nouw30daychallenege

- Madeleine

Likes

Comments

​Her på sidste har jeg gået med lidt blandet tanker. Jeg syntes der er sket så meget på så ufattelig kort tid, og det har sat sine spor. Forleden ramlede hele min verden sammen, og jeg gik helt ned. Jeg har aldrig prøvet det før, og den reaktion jeg kom med, har jeg heller aldrig vist før. Min opførsel var helt igennem uacceptable. Jeg græd i næsten en time og hyperventilerede fuldstændig og væltede hele mit værelse omkuld. Jeg låste mig inde og isolerede mig, da jeg slet ikke kunne tænke eller være i mig selv. Og siden den dag fik det mig til at tænke "gør jeg nok for mig selv?". Jeg mange ting, og til tider er det stressende, men jeg aldrig sådan rigtig sat mig ned og givet til mig selv, og hvad er tid til en selv egentlig? Ja, altså jeg er ikke ekspert på det punkt men jeg fandt selv noget om virker fantastisk på mig. 

Hver aften lægger jeg min Computer og mobil ud i køkkenet, så jeg ikke bliver forstyrret eller stresset af alle de lyde og lys. Det var faktisk mine forældres forslag, og jeg er så glad for vi har gjort det! Jeg kan helt klart anbefale at gøre det, måske ikke kun om aftenen men også på arbejdet og skolen, for havd bruger man dem til alligevel i skolen (altså mobilen). Udover det, er jeg også begyndt at strække ud, hvilket jeg åbenbart virkelig trængte til. Jeg er meget anspændt og stiv i kroppen. Men det anede jeg slet ikke haha! 

Ihvertfald var det her bare mine ord til jer derude idag! Husk og sæt pris og tid af til jer selv ;) 

#nouw30daychallenege

- Madeleine​

Likes

Comments

​​​

For omkring 1 år siden, besluttede jeg mig for at donere mit hår til parykker, til kræftramte. Beslutningen tog jeg til min konfirmation, da Rynkeby var på besøg, det samme sted jeg holdte min fest. Jeg faldt i snak med dem, og forklarede dem hvad jeg havde i tankerne omkring mit hår. De var vildt imponeret over min store beslutning i så ung en alder. Efterfølgende lagde jeg et billede op en diverse FaceBook grupper hvor jeg forklarede min "historie", hvor jeg fik så positiv feedback. Jeg fik så meget ros, og kærlige, triste, opbakkende og hjerteskærende historier af vide. Der var flere der skrev "det er så stort af dig" og "vi har brug for flere som dig". Jeg blev utrolig rørt af alt den positivitet der florerede inde i de diverse grupper. I den ene af grupperne, var der så også en journalist, der kommenterede mit billede, hvor hun spurgte om jeg kunne være interesseret i et interview omkring min "historie". Jeg ville så gerne ud med mit budskab til andre, så derfor sagde jeg selvfølgelig ja. Omkring en uge efter interviewet, var jeg både i avisen og online avis. Og jeg har aldrig i mit liv været så stolt! Det er den fedeste følelse at vide at man har gjort noget godt for andre, og især nogen som har brug for det.

Mit hår er groede en del på det år der nu gik, men det er ikke langt nok til jeg vil donere det endnu, men når det bliver lang nok, skal de lange lokker af igen. Selve donation, fik jeg ikke penge for. Jeg gjorde det af egen fri vilje, og til et godt formål. Artiklen blev jeg heller ikke betalt for :) 

Hvis i kunne være interesseret i at læse artiklen, kan i trykke på linket her. https://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/20449978​

#30daysnouwchallenge

- Madeleine

Likes

Comments