Jajamän, snart är de dags för deras live på Facebook. Det lär väl bli samma gamla frågor som ställs av deltagarna, än att fokusera på nya. Lika i gruppen, ständigt samma frågor. Hallå, sökfunktionen?! Använd den liksom. De är sjukt att de är typ 24 dagar kvar av tävlingen.. Tycker de har gått väldigt fort.

Sen tänkte jag diska, plugga och försöka hålla dagens positiva känsla i kroppen vid liv 🤩

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter en dag med sjuk ångest, sjuk mensvärk och sjukt sockersug så lyckades jag ändå få ihop ett träningspass. Det blev ryggen och nya övningar. Var lite rädd pga min ryggfraktur så körde först med tex 5 kg platta eller 10 kg stång. De gick bra så då körde jag med ”den riktiga stången” på 20 kg 🙌🏼

Avslutade med 15 min cykel. Egentligen ska de vara 15 min HIIT på valfritt sätt. Men de orkar jag aldrig 😅 Nu dricker jag BCAA, äter riskakor och sen ska jag få i mig casein innan de är dusch som gäller.

Likes

Comments

När jag klev upp sken solen men nu är gråmulet, så himla tråkigt!

Jag började dagen med att mäta runt midjan och det visade äntligen minus! Kroppen börjar förhoppningsvis att lyssna på nya kostschemat.

Likes

Comments

Jajamän, efter att tolv matlådor hade lagats så var de dags att äta en av dem. Sen blev set stressigt att komma iväg till Malmköping. Ett pass Tabata blev det. Vi körde överkropp och de var så skönt att vara igång igen efter en veckas lathet.

Efter passet blev det en tur till mormor. Hon lagade min jacka. De tog bara 1.5 månad innan jag fick arslet ur vagnen för de 🙃

Likes

Comments

Två påsar kyckling är kokt och sönderrivet. Snart ska de få koka ihop sig med lite krossade tomater, kryddor, stevia ketchup, slender chef bbq sås i ca 10-15 minuter 😍 Pulled chicken med ris är SÅ gott!

Vet inte vad jag ska göra mer för matlådor 🤔 Har älgkött i frysen så... Ja.. Vi får se!

Likes

Comments

Efter att vi ätit frukost så åkte vi till Älvsjö för att gå på bröllopsmässan. De var bara jag och Bellen som gick på de medan grabbarna kollade på bilar typ. Mässan var mindre än vad jag hade förväntat mig och det var inte alls så som jag trodde. Trodde de skulle vara mer klänningar och mer typ tips på frisyrer och sånt. De var iallafall kul och gå runt där och strosa 🤓

Likes

Comments

Och sen ska vi handla inför kvällens middag 🙌🏼

Likes

Comments

Sådär, nu ligger jag i badet med en badbomb som inte bubblar och som har gjort mig glittrig! Frukosten imorse blev gröt med nötter. Glömde ta med mig ägg och hallon så fick lösa fettet med nötterna.

Bellen och Pingu kommer ikväll och innan dess så ska vi ha hunnit med att handla till middagen. Planen är tacos men jag tycker de är en sån tråkig rätt när de ska ätas på kostschema. Så jag funderar på att äta något annat 🤔

Likes

Comments