Welcome back. Jag fick hem some new stuff för några dagar sedan ifrån bästa @NjShoppen på instagram. Mitt paket innehöll följande:

• 2 Paket med 5 par fransar på var låda.
• Beauty Blender från Real Teqniques
• 2 gold lip masks
• 2 gold Eye masks
• En enkel choker

På bilderna nedan ser ni lite av vad jag fått hem. Vill ni också fynda fina saker för jätte grymma priser? Gå in på instagram & sök på : @NJSHOPPEN

Eye masks: 5 för 35kr JUST NU.
Lip masks: 2 för 15 JUST NU.

Fransarna finns just nu för endast 25kr/st.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjabba.
Min dag idag såg precis ut som allas måndagar, skolan ofcourse. Jag åkte och mötte upp mamsen och så umgicks och fikade litegrann, så jag fick en spontangrej för mig om att jag ville fixa ett 'nytt' hål i örat.. har haft det där en gång tidigare men den gick av haha!!
Men nu vart det andra gången gillt verkligen och än så länge är jag jätte nöjd.

Vart har ni piercingar någonstans ? Let me know!

Likes

Comments

Hej mina vänner. Nu är jag tillbaka på en ny kula och hoppas på att detta året blir som jag vill - det blir vad man gör det till 😛

Anledningen till att jag vart fram och tillbaka med mina sociala medier är för att jag inte riktigt vetat vad jag ska göra, det känns som att vissa personer inte riktigt tycker om att jag är en så att säga 'offentlig' person. Det betyder alltså att jag inte riktigt vågat göra det jag VERKLIGEN vill, men nu känner jag att jag beslutat mig för att göra det jag vill göra med min fritid.

Nu är det ett nytt år med nya möjligheter precis som det förra året. Och detta året kommer jag inte backa en meter ifrån det jag vill göra med sociala medier och hur jag vill växa.

Jag kommer att sätta igång PÅ RIKTIGT med youtube som jag lovat och sagt till er att jag ska börja med, för jag känner att det kanske kan bli en grej för mig. Och det finns personer jag vet som kommer stötta mig hela vägen och se till att jag håller mig på banan och satsar helhjärtat.

Jag vet att det finns personer både tjejer och killar som inte riktigt kommer att lyfta upp mig och motivera mig utan snarare trycka ner mig och få mig att känna mig värdelös. Men jag själv har en väldigt stark självkänsla och har väldigt svårt för att ta åt mig av negativitet och det är det jag gillar med mig själv.

För om jag redan vet hur jag är och står som människa och inte tar emot vilken skit som helst, vem kan då stoppa mig förutom jag själv?

Likes

Comments

Helloooo på er mina fina. Jag har för några dagar sedan fått hem detta fina armband tillsammans med ett par ursnygga eleganta örhängen som jag kommer göra ett separat inlägg på - som då kommer upp denna veckan också så det är bara att hålla ut litegrann 😉

Vart fick jag detta fräscha armband är då frågan? Jo, du går in på Instagram och söker på 'DUBAISHOP00' där de har Louis Vuitton sjalar, väskor, you name it. De har inte bara från detta märket utan du kan hitta allt där på deras sida - allt mellan himmel och jord bokstavligen, jag kan garantera er att det finns något som ni tycker om.
Det är väldigt bra kopior så man kan tro att det är äkta och till det bästa av allt.... DE HAR OTROLIGT BRA PRISER!

Så vad väntar ni på? In och fynda!! Stay classy lovies.

Likes

Comments

Nu är jag här ännu igen med lite uppdatering. Har just precis satt mig ner vid mitt sminkbord och kastat mitt plugg där och även laddat med en riktig go julmust.
Så min dag kommer inte vara så himla äventyrlig, utan det blir en hel del skrivande och läsande för mig ikväll.

Har även tagit mig beslut om att börja med min youtube kanal IGEN, ansåg att mina förra videos inte var de allra bästa och kunde helt ärligt inte se på dom själv, haha! Därför ska jag nu torsdag till fredag göra en 2 dagars vlogg som då kommer att publiceras i helgen till förmodan.
Vill ni även att jag vloggar under min flytt till huset så får ni gärna kommentera så att jag vet att intresset finns.

See u tomorrow... psst! Ursäkta mitt röriga sminkbord 💋

Likes

Comments

Hej mina kära läsare. Jag har länge sett dramatiken i samhället där både tjejer och killar i olika åldrar haft åsikter kring specifika ämnen där man tänkt 'skitsamma det är inte så att det kommer att förändra någonting'.
Så nu är det dags att ta tag i detta, ta plats och göra skillnad, hur man kan göra det lär man sig på eventet ”flytta på er! så att vi alla kan vara samlade och slå fram våra tankar och olika önskemål man har för att vilja förändra något här ute i samhället. Evenemanget där ni bör finnas till öppnar sina dörrar för er den 26 November i Frilagret som då håller hus i Göteborg. Det är dags för oss ungdomar att lyfta fram våra idéer och personliga åsikter till personer som kan göra oss tjänsten till att hjälpa oss förändra. Så nu tjejer och killar så ska vi visa vart vi står och ta till oss mer plats, IT'S TIME! Mer information kommer inom kort.

Likes

Comments

Det var en söndag klockan 15.20 förra året i September som jag var påväg hem ifrån centrum då jag vart och sovit hos min mamma sedan dagen innan. På vägen möter jag en helt vanlig kille som passerar mig, inget jag brydde mig mycket om då jag hade musik i öronen och var då i min helt egna värld, efter att vi då passerat varandra känner jag bara att det är någon som ropar på mig bakifrån. I det läget vänder jag mig för att kolla om min känsla stämde - och visst gjorde det.
Denna killen börjar då att gå emot mig, i flera sekunder frågar jag mig själv 'vad har denna killen att säga mig?'
Killen har en aggressiv gång när han sakta men säkert närmar sig mig och säger då till mig i samma veva "vad sa du?" och där tänkte jag "vad i helvete?"
Konversationen blev alltmer aggressiv mellan oss där han kom med anklagelser om att jag hade sagt något gentemot honom, men som jag tidigare skrev så var jag i min egna värld och brydde mig inte det minsta om honom när han gick förbi.

Jag försökte ett flertal gånger passera honom och då blockerade han min väg flera gånger och tog tag i mig. Sa till honom upprepande gånger att låta mig komma förbi och efter att han då blockerade min väg x antal gånger så blev jag irriterad och slog hastigt bort honom, jag kom förbi men jag kom inte långt. Han tar då tag i mig och tar ett strypgrepp om min hals och håller mig mot den steniga tunnel väggen, jag blir då chockad och fattar inte riktigt vad som händer eller kanske kan ske. I det ögonblicket försöker han då kyssa mig och jag förflyttar mitt ansikte så fort han närmar sig mitt ansikte, det blir bara allt mer konstigare känslor som flödar genom min kropp. Han tar även med sin andra hand på min höft och närmar sig mitt bröstparti, jag avvisade hans hand flera gånger och därmed efter flera om och men så var det slut på tallandet på min kropp.

Efter att han nu blockerat min väg, tagit strypgrepp, försökt kyssa mig så blev jag väldigt arg och det spelade ingen roll för mig i det läget vem den killen var eller vad han var kapabel till, jag pallade inte längre - så jag knöt min näve och slog honom rakt över käften. Då släppte han mig och stod och stirra på mig, nu var det han som var chockad och inte längre jag.. jag kunde faktiskt inte riktigt uppfatta vad jag just gjorde men det kändes som en lättnad.

Han sa då "Tror du seriöst jag inte skulle våga slå en tjej?" - jag svarade inte på frågan utan jag visste inte riktigt vad jag skulle kunna ge denna sjuka människan för respons, har han kunnat göra allt detta mot en främmande människa så kan han lika väl slå mig med tänkte jag.

Jag försöker återigen att ta en väg förbi honom men där blockerar han min väg igen, jag skriker och säger till honom "FLYTTA PÅ DIG!", i samma sekund kommer det ett barn springandes rätt över lite längre upp ifrån tunneln och kollar och därefter ropar på sin pappa. I det ögonblicket försvinner han och jag springer då hem och ringer upp min pappa och mamma och brister ut i gråt och kunde inte riktigt förklara ordentligt vad som hänt då jag var allt för chockad att kunna smälta allting.

Vill ni veta en ännu tråkigare grej under detta? Det gick förbi en kvinna rakt bredvid mig och hon gjorde INGENTING för att hjälpa mig. Hon kollade på mig som det inte fanns någon annan än mig där.

Polisen fick självklart ett samtal och var snabbt på plats hemma hos oss, efter att jag berättat för poliserna vad som hade hänt. De sa till mig att det var sexuellt ofredande och misshandel, men det var såpass brist på bevis att jag efter några dagar fick ett samtal utav dom där dom säger att dom är tvungna att lägga ned utredningen på grund av brist på bevis.
Så denna killen finns ute där någonstans fortfarande.

Det är en av sakerna jag har fått gå igenom som jag känner att jag kan dela med mig utav och inspirera andra tjejer till att tala ut om saker som man vart med om, som är som en börda.
När jag känner att jag kan tala ut om andra hemska tider i mitt liv, så kommer jag att göra det.
Men glöm aldrig tjejer, jag finns här för er om ni vill ha en person att prata ut till eller om ni bara vill att jag ska lyssna - as you wish.

Vad som än drabbar er här i livet, så hoppas jag att ni kan försöka att gå vidare ifrån det och aldrig få en sådan sak att förstöra för er eller förstöra er överlag. Livet kommer att sätta stora som små prov på er, men det är för att ni ska förbereda er för jobbiga situationer som väntar er och ser till att ni är starka nog att klara av allt som livet kastar mot er.

Kram på er.

Likes

Comments

Efter en helg med en del nöjen så förbereder jag mig inför en tuff vecka i skolan, ni vet självklart vad jag pratar om - snart dags för lärarna att sätta betyg. Så min fritid efter skolan kommer spenderas mycket framför iPaden där jag kämpar med de sista inlämningarna.

Förutom plugg och annat tråkigt, så fick jag ett mail inatt ifrån Miss Jetset Magazine där jag är med och tävlar. Det är alltså så att jag är med bland de topp 75!!! Det innebär alltså att jag gått vidare till nästa avrundning, så nu är det bara att satsa på den fronten med så kanske ni ser mig på deras omslag i framtiden 😉 visst är det kul?

Likes

Comments