Raderade några inlägg, tänker ta nya tag med denna blogg. Kan inte lova att uppdateringen blir mer kontinuerlig, men tänkte införa mer entusiasm i mina inlägg.

:) :) :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HEJ där. Här ligger jag i min säng, skamlig tid för en fredagskväll. Men det känns riktigt bra! Denna vecka har varit tung, det är full rulle från morgon till kväll, pratar med och betjänar hundratals människor varje dag, så känns det otroligt skönt att få stänga in mig och vara ensam. Jag älskar att vara i sällskap utav andra människor, men ibland måste man bara få avskärma sig lite. En arbetsdag till och sedan tar jag TVÅ (!!!) dagar ledigt.

Annars då? Mycket spännande är på gång i mitt liv, jag känner att saker börjar ordna sig och ta form. ÄNTLIGEN! Jag ska tala om en sak för er. Jag har inte haft det lätt detta år, men nu är min framtidstro större än vad den varit på läääänge. Större än vad den varit på över ett år, tror jag. Äntligen.

Jag är taggad inför framtiden och vad den medför. Lite nervös, men taggad. Jag litar på att allt löser sig så länge jag kämpar för mina mål, arbetar för att komma framåt. Både med mig själv och livet runt mig. Som sagt, mycket spännande på gång!

Nu tänker jag knäppa igång en film och somna. Detta inlägg blir bildlöst för jag bryr mig inte. Denna blogg håller inte alls den standard jag planerade att den skulle göra från början, så det får vara. ;)

Hejdå! Vi hörs då vi hörs.

Likes

Comments

Jobbveckan har skridit till sitt slut och nu väntar en ledig helg bakom knuten. Kom nyss hem och ska softa med Netflix innan jag beger mig ut i firarsvängen. Låter ganska bra enligt mig, inte sant?

Likes

Comments

I morse var det återigen dags för frukost vid 1h+k, denna gång i sällskap av pinglan på bild. Tror jag håller på att bli en trogen frukost-stamkund! Efter det var jag ute och gick min klassiska runda runt Metviken, nu har jag på en tvättmaskin och har just diskat, dammsugit och städat. Sitter här med en kaffekopp och funderar vad jag ska göra med resten av dagen, framtill att kvällsjobb kallar.

Likes

Comments

Inget särskilt världsrevolutionerande har inträffat i mitt liv under de senaste dagarna. Har mest genomfört sysslor, såsom städa, tvätta, diska, tvätta igen, diska igen... Allt i sin ordning med andra ord. Ikväll väntar jag finbesök av syrran, vi tänkte PH-mysa. Råkade dessvärre släppa in tre bollflugor idag, som de väsnas! Måste försöka ta livet av dem i något skede ikväll, suck. De är ju så snabba!

Likes

Comments

Började dagen på bästa sätt - stadig frukost och fint sällskap, innan jobb väntade både mig och sällskapet. Vi gick till 1h+k och beställde varsin Start Me Up -tallrik. Så gott!

Mätt i magen och laddad med energi pallrade jag mig iväg till jobbet. Hade förväntat mig en lång arbetsdag men så lång blev den inte. Spenderar fredagskvällen hemma i mitt eget sällskap, med tända ljus och avokadosmörgåsar. Ska snart sova, är mycket trött. Tidig väckning imorgon, ska ta båten över Kvarken och besöka grannlandet.

Likes

Comments

avskyr dessa sömnlösa nätter

du vet, då tankarna snurrar runt, runt

likt en karusell utan stoppknapp

Likes

Comments

Likes

Comments