Header

Nu har jag landat i München och väntar på nästa flyg som ska ta mig till Stockholm. Flygningen hit gick ganska snabbt, jag sov i princip hela vägen.
Mobilens nätverk har vart helt uppfuckad sen jag kom till Kairo flygplats, så har inte nått nätet eller nånting, de blir lite segt i väntan på flygen då. Men det löste sig tillslut iallafall. Nu har jag nätverk och det går att ringa osv.
Nu ska jag försöka läsa lite för att fördriva tiden ett tag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Yes, flygning och allt har gått bra och vi mår bra, eller allt har gått bra fram tills att vi fick veta att vårt bagage inte hade följt med oss med planet, till Kairo..
Hälften av de som var på samma flyg saknar också sitt bagage nu, så de var totalt kaos där man skulle rapportera detta. På grund av detta fucking bagage problemet, så missade vi den stora basaren igår kväll. Så då får jag inte komma på den alls, eftersom att jag flyger hem till Sverige natten mot onsdag...

Ineedachillpill.

Likes

Comments

Hej hå, nu sitter jag och min mor i Schweiz, Zürich och väntar på att få veta vilken gate vi ska på. Det är ett tag kvar tills att flyget lyfter mot Egypten, Kairo. Jag är rätt ut sagt fucking mega trött, ögonen är vagt röda och jag har slemhosta som hela flygplatsen hör (och den är fan i mig hyfsat stor...).
Försöker få tiden att gå just nu, man vill bara duscha efter en natt på bänkarna på denna flygplats. Det känns som att man är en uteliggare, ofräsch osv.

Likes

Comments

Hade tänkt att skriva ett litet inlägg om hur sämst vecka jag haft. Försovningar, borttappande av saker, förkyld som fan osv.
Jag åker till Egypten, Kairo imorgon och behöver liksom mitt bankomatkort som ligger gud vet vart. Så nu måste jag ha kontanter istället för kort, vilket är sjukligt jobbigt när man ska ha olika valutor, mängder och just under resande fot.
I vart fall, grattis alla ni studenter på eran lyckligaste dag, under närmsta framtid. Ni kommer snart att sakna skolan och tryggheten som ni just lämnat bakom er. Eller rättare sagt, välkommen till vuxenlivet. jag kämpat fortfarande för att bli allt en vuxen ska vara. Vilket innebär, inte så sjukligt dålig på att ta hand om ekonomin, städa och hjälpa till att ta hand om hushållet, få ett fast jobb, ta hand om problemen på ett "vuxet" sätt. Nå väl, jag är iallafall påväg att nå dessa saker. allt tar ju sin tid, right?
Hur som helst, så blir det studentfika idag, både hos min kusin och hos mitt x.
Sen senare ikväll blir det troligast bara att packa ihop allt man ska ha med sig imorgon. Det som ändå är ganska skönt, är att jag inte blir i Kairo så länge, jag landar i Sverige kring 11.00 på onsdag. Så det blir en kortare visit än normalt.


pic,
Tbt; days like those...

  • 186 Readers

Likes

Comments

Det är en hel evighet sedan senast jag var in här, men nu tänkte jag att jag ska göra ett litet inlägg i all hast innan jag ska iväg.
Det har hänt en hel del sedan senast jag skrev. Både negativa och positiva saker, men mer om det sen när jag har mer tid att skriva!

Jag vaknade alldeles nyss så jag ska bara stoppa i mig en smörgås och ett glas juice så ska jag ta mig till min farmor. Jag håller på att väva skoband med mera och behöver fortsätta ett tag innan jag ska iväg mot jobbet.
Det här med att väva har jag i princip fastnat i och tycker det är super roligt. Det är inte riktigt som när man gör tennarmband. (Skoband har man till renskinnskor eller blötnäbbsskor. Och band som man väver i övrigt kan man ha till förkläden, på kolt, bälten m.m.)

Jag ska sätt upp lite bilder senare för att man ska förstå.

Jag tänkte mig iallafall att jag ska sy mig en luhkka och designa den själv. Har fått så många ideér som jag vill förverkliga att jag knappt kommer hinna med allt nu... Det är lite tråkigt men livet är långt, så jag får ta en sak i sänder...

Nu ska jag göra mig klar för att ta mig till farmor! (Btw. På bilden nedan bär jag en luhkka som jag haft i några år, det är den som jag har över jackan.)

Kram!

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag är, har börjat tveka lite.
Det som säger att jag lever är att skolan håller på att skita sig totalt och att jag mår ut kasst över det. Mitt liv håller på att gå helt åt spillo.
Det finns nog inte många som är speciellt stolta över mig med tanke på hur jag sköter saker och ting. Eller jag kan ju sköta saker, men inte en del viktiga ting som är absolut nödvändiga!
Livsgnistan har slocknat för ett tag framöver och jag har noll motivation för skolan.

Det som gör en mer levande är ens nära och köra som ger förståelse, jag älskar dessa personer innerligt!
För ärligt, allt jag behöver av omvärlden är förståelse och hjälp just nu.
Inga negativa attityder etc.

Nu ska jag sova, godnatt!

Likes

Comments

Hej igen, nu är det lördag och det öser ned regn här uppe i Björkliden!
Såna här tillfällen får man tänka tillbak på gårdagen som bjöd på bra väder, med inslag av lite sämre väder, helt klart fjällväder...
Hur som helst så öser det ju ned regn idag, så jag sitter inne i husvagnen fortfarande, har inte tagit mig utanför dörren ens en gång.. Men det skulle spricka upp till eftermiddagen så då blir det att åka upp i backen direkt!

Har inte så mycket mer intressant att berätta, mer än att Kims lillebror fyllde år igår, så blev lunch på hotellet med Kims och min familj. Super mysigt, eller jo ja... Hela dagen i sig var mysig, riktigt kul att få umgås alla tillsammans!
Det händer ju inte så ofta eftersom Kims familj bor neråt Uppsala hållet.

Bjuder på några bilder sen igår, dock inte fotade av mig, utan av Kims mamma!

Puss!
Likes

Comments

Har inte skrivit på någon dag nu, så jag får ta igen de nu.
Är i Björkliden, åkte hit i förrgår med familjen och ska vara här hela påsken!
Är helt nyvaken, så tårarna rinner medan jag försöker skriva haha...
Hur som, igår åkte jag och min lillebror Marcus med bussen till riksgränsen för att åka utförs med min kille och hans familj. Var grymt kul att se killarna faila, droppa och allt vad dem nu gjorde, var trevligt sällskap iallafall!
Igår kväll drog jag med min lillasyster upp på hotellet för att gymma, de var inte speciellt stort eller så, men de var helt okej!

Nu ska jag försöka vakna till lite mer och få upp de andra, för idag ska min familj åka utförs med Kims familj här i björkis, så dem dyker väl upp här på en timme ungefär!

Puss!
Likes

Comments

Haha som rubriken säger, ser ut som ett monster efter denna dag! Har vart ute absolut hela dagen i solen, så är lite väl röd nu...

Promenerat, solat, byggt stora snöborgar med min lillebror, Kevin, Hugo och Kim innan det blev snöbollskrig, super roligt!

Så nu är jag mega jävla trött och kommer somna så fort lampan släckts!
Eller ja, Kim ska tydligen också ringa här om en stund, men har jag somnat så har jag!

Godnatt!


Likes

Comments

Hej, nu ska jag försöka fokusera mer på min träning igen och ta resten på sidan om, så som skola, vänner, killen, familjen osv. Lär bryta dehär ganska snart känner jag, men ska göra ett ärligt försök!

Jag mår som sagt inte speciellt bra psykiskt, vilket många i min närhet säkert har märkt, men när jag tränar mår jag som bäst, har alltid vart så. Ändå la jag av med min favorit sport fotboll och bara började lata mig. Har samlat på mig massvis med fett (känns det som), så de gör väl motivationen lite bättre de med!
De är hur som helst en av mina anledningar till varför jag ska försöka att fokusera på träningen i första hand.

I förrgår tränade jag med min kusin i ca. 1,5-2h vilket var otroligt skönt och samtidigt kul med en träningskompis!
Idag blev det däremot att träna själv, vilket jag brukar göra ibland, fastän det inte är mer än små saker så som situps, armhävningar och benböj av alla de slag. Är i vart fall för jävligt skönt efteråt och helst träningsvärken som kommer dagen därpå!
Annars idag blir det antingen att åka skidor ca. 2mil, gå ut och gå eller dra iväg på en löprunda.

Och jo, en sak till! Det här lär bli min lilla "träningsdagbok" om det blir seriöst denna gång, så ska försöka uppnå mina mål och klara av det här nu!

PUSS

Likes

Comments