VECKANS

VECKANS BÄSTA

Utan tvekan att jag har varit så produktiv denna vecka. Har haft så mycket energi och motivation till att ta tag i saker, vilket är precis vad jag försökt göra och ta tillvara på. Förhoppningsvis ger allt mig resultat också!

VECKANS SÄMSTA

Mens, bland det jobbigaste jag vet haha. Dock tröstäter jag choklad hela dagarna för att jämna ut det dåliga med något bra.

VECKANS KÖP

Beställde som ni såg i inlägget innan ett par jeans med slits som jag verkligen hoppas sitter bra och är bra längd. Tror det kan bli riktgt snyggt med gråa jeans och vita sneakers som syns i slitsen. Fint med grått istället för svart också.

VECKANS VILL HA

Ett par finare skor men med en lägre klack. Vet egentligen aldrig vad jag vill ha när jag vill ha något. Men samtidigt vet jag att det är just det jag vill ha när jag väl sen ser det någonstans! Haha, förstår ni vad jag menar.

VECKANS MYSIGASTE

Bebismys med lilla Louie. Han är ju så, så liten.

VECKANS OKLRASTE

Vill gå en svenska kurs efter varje gång jag gjort ett blogginlägg haha... Vill bli bättre på att skriva! Mitt sätt att skriva är väldigt enformigt och hade verkligen velat utveckla det. Rutar ofta in mig på samma skrivsätt och vill lära mig att formulera mig bättre.

VECKANS GO ME

Att jag lyckas se det positiva i allt, istället för att grotta ner mig i sådan som går dåligt även fast det är en del just nu. Eller så är det bara min mens som pratar haha.

VECKANS TRÄNING

Började veckan med att testa på Gymmet då jag hade en provvecka där, men passade verkligen inte mig alls kände jag rätt direkt. Trivs verkligen på fitness24 där jag har träningskort, gillar tjejgymmet där jag kan köra min träning lite mer ifred.

VECKANS ÄLSKAR LIVET

Precis vad jag känner när jag lyckas få ihop "nya" outfits med kläder jag redan har i min garderob. Gjorde även lite DIY på ett par skor från H&M, som nu blev mer eller mindre perfekta.

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
meeen så liten bebis 😊
nouw.com/sandrabergmanfit
madeleinepalo
madeleinepalo,
Visst!! Han är verkligen mini <3
nouw.com/madeleinepalo
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Låter som en bra vecka!
nouw.com/emellie_larsso
Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo