VÅRRUSET & FÖRSTA DOPPET

Här kom det en några mobilbilder från idag. Har jobbat 11-17:45 idag och fick sååå stressigt för att hinna hem och äta och byta om och sen iväg för att springa vårruset. Kom 30 sekunder innan start fram till starten, så det var verkligen precis så jag hann. Var nära på att skippa det, men nu efteråt känns det väldigt bra att jag for ändå!

Jag sprang med Erika så det gick mycket bättre för mig än om jag sprungit själv, var som bra motivation att hålla hennes takt! Orkade jogga/springa mycket mer än jag trodde att jag skulle då jag inte sprungit 5km på nästan ett år. Vi båda klarade det på 32 minuter, så jag är rätt stolt över mig själv att jag faktiskt klarade det, ändå någorlunda snabbt!

Efter vi ätit picknick där så bestämde vi oss för att ta ett första dopp för i år. Jag, Bella och Eva åkte till Svartöstan och doppade oss där. Såå kallt vatten så benen nästan domnade bort, men ändå ca 20 grader i luften trots att klockan var vid 22 så det var ju åtminstone värmare när man kom upp från vattnet.

Ska bli så skönt att sova nu, har inte hunnit sitta vid datorn på hela dagen och inte igårkväll heller, därav bloggbristen idag.

Gillar

Kommentarer

Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo