Stockholm dag två

Lördagen i Stockholm började såklart med frukostbuffén på hotellet. Faktiskt en av dom bästa hotellfrukostarna jag ätit, fanns mycket och flera olika alternativ för att passa alla!

Var tvungen att testa lite av allt! Gillade speciellt att det fanns avokadokräm, chiapudding, Oatly’s Ikaffe och flera olika sorters granola osv.

Tog tunnelbana till Mall of Scandinavia, hade inte varit där innan så det var kul att vi åkte dit.

Testade ett par momjeans på Pull&bear, köpte dom inte pga dom orangeknapparna för jag är petig med sådana där små störande detaljer... men nu i efterhand ångrar jag mig lite för dom var faktiskt fina, färgen också!

Var förbi Dysons Beauty Lab i Mall of Scandinavia och fick våra hår fixade, kändes lyxigt! Var faktiskt ett erbjudande precis när vi var där så man fick det gratis, annars kostade det 200-300kr. Kul att få testa hårtorken och få håret lockat, är ju så sugen på att köpa den!

Jag valde stora lockar men dom blev mer vågiga i mitt hår, fick däremot mycket mer volym än jag annars brukar ha i håret.

Hon rekommenderade egentligen att välja mindre lockar för det skulle hålla bättre i mitt hår, Alex valde det och det blev superfint men jag gillar större lockar/vågor så körde på det ändå.

Vi åt på Klang Market som vi hade kikat på, på instagram men blev så besviken. Beställde en avokado sandwich och denna tror jag var utblandad med hummus. Smakade då iallafall hummus till 90%, tur ändå att jag gillar hummus men inte vad jag hade förväntat mig. Sen var upplägget av hela mackan inte heller det finaste direkt, haha.
Tog en uber tillbaka till hotellet. Egentligen hade vi tänkt vara förbi någon park i Stockholm där det var något event men vi blev kvar på Mall of scandinavia lite för länge så vi missade det tråkigt nog. Hämtade ett paket jag beställt från Kicks (var slut i butiken av Supermud från Glamglow så beställde den, supersmidigt) och köpte med oss maxmat till middag och åt i hotellrummet. Sen hängde vi bara på hotellet tills vi gick och la oss någorlunda tidigt den kvällen.

Gillar

Kommentarer

Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo