söndag morgon

Gjorde en beställning på en hel del plastlådor från Ikea av mamma och pappa som var där igår. Så tog tag i att börja röja i min klädgarderob och mitt städskåp igårkväll efter jobbet så var mer eller mindre kaos i lägenheten när jag vaknade imorse. Började egentligen med att jag skulle hänga upp en ny duschskrapa i duschen, slutade med att hela badrummet blev så storstädat som det bara kan bli. Får ryck ibland när bara inte kan sluta städa och det är exakt vad jag fick igår. Men jag älskar ju att städa också haha.

Så ska fortsätta ordna upp i min klädgarderob efter jobbet idag och jag längtar!! Förhoppningsvis kommer mamma och pappa hit och hjälper mig sätta upp några lådor på väggen också.

Testade imorse att göra en varm macka med avokado och tomat i mitt lilla våffeljärn och det gick hur bra som helst. Kanske inte finaste resultatet, men gott iallafall! Är för övrigt så nöjd över mitt soffbord, i början var jag tveksam då det blev glipor bland listerna men det gick mycket enklare än jag trodde att lösa med spackel så det blev helt perfekt ändå.

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Mums vad gott! Tycker verkligen om ditt soffbord.

nouw.com/agnesmathilda
Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo