PASTA & EN LITEN HAUL

Blev upphämtad efter en hemsk dag på jobbet med migrän och illamående som absolut inte ville släppa på hela dagen, men nästan direkt då jag slutade så släppte den. Säkert när jag slapp alla starka lampor och ljudet inne i butiken. Har varit så yr idag också (verkligen mått skit haha), men orkar inte sitta hemma med migränen när den ändå var lite mildare, då jobbar jag hellre och tänker på något annat.

Svängde förbi coop på vägen hem och var så sugen på pasta! Så köpte en pastasås, pasta och parmesan och fixade ihop med basilika och körsbärstomater som vi hade hemma. Dröm-middag efter en lång dag på jobbet.

Klickade ju som jag nämnt hem en till beställning från H&M med lite smått och gott. Med bland annat dessa kostymbyxor! Kollat på dom tidigare och sen blev det ett erbjudande så då passade jag på. Har verkligen så svårt för lösare byxor, tycker alla passar så bra i det men har så svårt för att gå i det själv och även känna mig helt bekväm i det. Det här paret var faktiskt väldigt fina och fin beige färg, men undrar om dom är en aniiiing för lösa i benen...

Fick även följa med en ribbad polo-klänning i paketet men den blir det retur på. Kändes väldigt billig i materialet och sen insåg jag att jag bara kan matcha min svarta polotröja ihop med min svarta långkjol så ser det i princip ut som en klänning.

Dom här trodde jag inte jag skulle gilla pga bältet. Men dom var riktigt fina och satt helt perfekt! Att byxorna var så fina vägde upp för bältet som jag inte kände var helt 100%. Vet inte varför jag inte gillar sådana bälten, säkert något överanvänt plagg sen tidigare som har ett sånt haha. Perfekt modell och jag älskar ju skinnbyxor som det här då är.

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
Men åh älskar kostymbyxorna, tycker inte alls de var för lösa i benen 😍 satt ju som ett smäck! nouw.com/bellevetherese
madeleinepalo
madeleinepalo,
Tack, behåller dom nog ändå! 😊 <3nouw.com/madeleinepalo
sandrakannasto
sandrakannasto,
Usch så jobbigt med migrän :/ <3 Men pastan såg vääldigt god ut!! Stor kram fina du <3nouw.com/sandrakannasto
madeleinepalo
madeleinepalo,
Ja verkligen! 😟 Pastan var supergod däremot! <3nouw.com/madeleinepalo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo