MONDAY +

Har tid för att fixa naglarna på fredag, men vet inte vad jag ska ha för färg då. Tråkigt att köra på vita igen även fast jag älskar det. Både fräscht och stilrent. Kanske testar ljusrosa som också är väldigt stilrent, men lite annat! Vill ha fina naglar på bilderna i Grekland haha.

Min standardoutfit när jag bara är hemma. Mina silkesshorts köpte jag på Brandy Melville i Hawaii och det är mina favoriter. Min tunna kofta/morgonrock eller vad det nu kallas har jag köpt på Target i Florida och den älskar jag också!

Monday, monday, monday

GODMORGON MÅNDAG! Älskar verkligen måndagar! Så skönt med små nystarter varje vecka även fast jag inte ändrar om något alls och livet bara flyter på som vanligt haha. Bara tanken av att det är måndag känns bra på något sätt. Idag ska jag försöka vara produktiv och hinna med sådant jag hade behövt få gjort. Ska bland annat till ICA och hämta ut mitt paket från ett samarbete med IvyRevel!

SMAKBOX VINNARE! - Vinnaren blev @amandamyrer. GRATTIS!

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
mathildahogbergs,
HannaJorgens
HannaJorgens,
så snygga naglar och så fin du är!! underbara bilder också som vanligt!!nouw.com/hannajorgens
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo