MIN TRIANGL BIKINI

My first triangl bikini

Hur fin är inte min Trinangl-bikini jag klickade hem för någon vecka sedan!? Har verkligen drömt om att äga en i flera år men både min ekonomi och att inte veta storlekarna har stoppat mig från att tidigare beställa en. Man beställer från Australien så därför vill man helst att det ska bli rätt på första försöket då det kostar en del, krångligt att skicka tillbaka och man är även tvungen att betala tull osv.

Det finns en chatt på hemsidan så där kan man få riktigt bra hjälp med vilken storlek som man ska välja. Man säger vilken bikinimodell man vill ha och så får dom ens storleksmått och bestämmer utifrån det vilken storlek som passar en bäst. Dom sa att jag skulle välja XS i bikinitoppen men valde S då jag aldrig brukar passa i XS annars.

S var lite stort runtom så XS hade passat perfekt runt kroppen men gissar att kupan blivit för liten. Men S satt perfekt när jag bara spände banden lite extra. I nederdelen har jag M som också satt perfekt. Har klickat hem ännu en bikini från Triangl, men denna gång en i bandeau-modell och då valde jag XS i överdelen för att få den tajt runtom när den inte har några band att spänna.

Båda bikinisarna jag beställt kostade 79USD och sedan blev det 20USD för frakt. Men fick även hem ett brev för att betala tullavgift på ca 350-400kr utöver det. Men är så nöjd över min Triangel-Bikini!

  • Nytt

Gillar

Kommentarer

emiliehelle
emiliehelle,
ineees
ineees,
Jättefin!
nouw.com/ineees
janssonemelie
janssonemelie,
Åh vilken härligt färg!!
nouw.com/janssonemelie
amandadellien
amandadellien,
Men Gud va fin!
nouw.com/amandadellien
claudiasaksa
claudiasaksa,
Men åh vilken fin bikini, dö
nouw.com/claudiasaksa
linneaass
linneaass,
Så så snygg!!
nouw.com/linneaass
ffeliciaholmgren
Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo