MIN HELG

Älskar att ha kort hår. Klippte håret på mig själv igen för någon vecka sedan, råkade bli väldigt ojämnt (tror jag glömde att det inte var så enkelt att få det fint bara för att det gick bra sist jag gjorde det haha) men sen jämnade min syster till det lite åt mig och jag tunnade ut och jämnade till topparna själv, så blev ändå rätt bra tillslut!

I fredags var Bella och lilla Louie hos mig och vi gick runt i stan ett tag innan vi gick vidare till mig och lagade middag. Testade göra tortilla-bröd hemma och det var riktigt enkelt och smidigt, så bra att veta att man enkelt kan laga det om man inte har det hemma när man är sugen på det till maten. Hade ju även testat fritera halloumi i panko tidigare och var tvungen att introducera det till Bella också då det var bland det bästa jag ätit.

Köpte betong-dekorplast till den lilla bänkskivan jag har i hörnet av mitt kök, Måste dra ut spisen och fixa kanten av bänkskivan också men blev ändå nöjd med resultatet! Det var så mörkt där innan så känns istället ljust och fräscht i det lilla hörnet nu.

Igårkväll hängde jag med familjen och dagen till ära hade jag fixat ihop små mini-tårtbakelser! Blev över en botten och en hel del sockerpasta från Louie's födelsedagstårta så passade på att använda upp det och även göra lite alla hjärtans dag fika. Tyckte dom blev rätt söta ändå!

  • Vardagen

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Haha samma sekund som jag läste att du klippt ditt hår så blev jag så sugen själv, så smsa min lillasyster direkt och fråga om hjälp 😂💖

nouw.com/tiffanykarlsson
sandratheodora
sandratheodora,

Snygg längd på håret!! Och vilken lyxig middag ändå <3

nouw.com/sandratheodora
Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo