Lately

Var ett bra tag sedan jag bloggade nu senast! Jag jobbar, tränar, bakar och pluggar om dagarna och förhoppningsvis är jag klar med plugget nästa vecka. Ska bli riktigt skönt faktiskt!

Tycker allt i läggisen börjar falla på plats nu mer och mer, men det känns det som det gör för varje ny sak jag köper i och för sig haha. Det senaste jag köpt är min matta, fyndade ett nytt badrumsskåp på FB, klädseln till soffans fotpall och sedan beställde jag en kaffebrygg som jag var så taggad på. Men den var smutsig och använd när jag fick hem den så måste vänta på en ny istället. Men är så nöjd med min lilla läggis och är verkligen kul att fixa till den mer och mer eftersom <3

Sen har jag fyndat en hel del second hand senaste tiden! Insett hur kul det är att fynda lite annorlunda saker så det är allt jag vill göra nu för tiden, gå i second handbutiker alltså. Hittat så mycket fint, tex. det på två av bilderna här över. Även börjat ta in mer färg i både garderoben och inredningen som man kanske ser. Har så mycket bas i svart och vitt nu så gillar att ta in lite mer detaljer i färg som piffar upp allt!

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,

Satan va mycket härliga bilder verkligen!

nouw.com/seagullcrying
Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo