FETTISDAG +

Igår efter jobbet gick jag runt på stan en stund under tiden som jag väntade på Bella och Erika som skulle komma in till stan för en fika på Börje Olsson. Var så mysigt! Älskar att fika på stan under veckorna, lite vardagslyx. Testade en semmelwrap för första gången och förstår varför jag hört så mycket om den, den var riktigt god!

Gick som sagt runt på stan efter jobbet och hamnade inne på Ginatricot där jag testade ett par supersnygga kostymbyxor med ett bälte i midjan som jag älskade, så fin detalj! Men dom var väldigt stora runt benen så hade dom suttit lite tajtare hade jag köpt dom, tråkigt att det var minsta storleken. Tyckte dom blev lite väl påsiga på benen.

Jumpsuiten däremot köpte jag väldigt spontant. Tänkte att jag tar hem den och funderar på om det är något att behålla. Är ju så snyggt med jumpsuit, men inte något jag vanligtvis brukar ha! Jag vet inte, känns som det går att hitta ännu snyggare. Vad tycker ni? Snygg eller ser det bara ut som jag saknar min kikare och hatt för att sen vara en redo Safari-guide? Haha.

  • Vardagen

Gillar

Kommentarer

gcamillas
gcamillas,
NoomiKromann
NoomiKromann,
Så snygga byxor!! 😍
nouw.com/noomikromann
madeleinepalo
madeleinepalo,
Gillade dom verkligen!!
nouw.com/madeleinepalo
klarastrombeck
klarastrombeck,
Älskar jumpsuiten <3 så snygg
nouw.com/klarastrombeck
madeleinepalo
madeleinepalo,
Ja visst var den fin!!
nouw.com/madeleinepalo
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Ursnygga byxor verkligen!
nouw.com/sarahlinnsliv
madeleinepalo
madeleinepalo,
Visst var dom!!
nouw.com/madeleinepalo
Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo