en effektiv dag

Vaknade precis från en välbehövd 3h nap. Har varit så stressad över att jag i princip inte har några lediga dagar dom här veckorna och ändå vill hinna med massor av saker, att jag igårkväll tog tag i att storstäda mitt rum till ca halv tre på natten.

Tvättade sminkborstarna, städade igenom hela min sminklåda (tvättar alltid mitt smink med fönsterputs haha för att det ska bli skinande och se nytt ut), städade ut hela skåpet i mitt skrivbord, städade min garderob och sen städade jag bara rummet allmänt. Vaknade ändå rätt tidigt idag och började med att fixa nya naglar. Tog dock bara bort dom förra helt och la ett tunt lager gelé för att stärka mina egna och sen kommer jag fixa nya med förlängning innan vi åker nästa lördag. Sen fortsatte jag sy på mitt senaste projekt som just nu är ett par shorts i linne-tyg och dom har bara några steg kvar och sen är dom klara! Så fint med vitt linne-tyg till en brun kropp och bikini, längtar!!

Sen fick jag för mig att baka pizzabullar så det lyckades jag också hinna göra haha, jag som vanligtvis inte ens orkar laga någon vanlig mat åt mig... Vid 18-tiden hade jag helt slut energi och somnade nu i några timmar när jag egentligen bara tänkte kolla någon serie. Men en väldigt effektiv dag har jag haft idag ändå. Gillar det!

Rensade bort så så mycket tomma förpackningar jag hade sparat från smink som är slut, är så redo för att shoppa nytt smink på Sephora och Ulta Beauty och sen rensa bort mitt budget-smink jag använt senaste månaderna och byta till mitt vanliga <3

När jag tog bort mina förra naglar så bröts nästan mina egna nagel-tippar av men tog och fyllde det med ett tunt lager gelé på tippen så jag inte skulle behöva klippa dom helt kort trots det. Ska bara måla någon färg nu på dom. Här ser ni också mina halvklara shorts jag håller på med!

Nu ska jag ta och fortsätta med något tråkigt jag började med imorse som jag måste göra klart. Fick massor av energi av min nap så känns som lika att göra sådant nu också.

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Så snyggt och mysigt du har det 😊
nouw.com/fanip
madeleinepalo
madeleinepalo,
SaraFogelström
SaraFogelström,
Så duktig:))) alltid lika skönt efteråt!🤪🥰
nouw.com/sarafogelström
madeleinepalo
madeleinepalo,
Taack, ja känns så bra efteråt!
nouw.com/madeleinepalo
jonnawasserfaller
jonnawasserfaller,
Älskar när man har såna dagar!
nouw.com/jonnawasserfaller
madeleinepalo
madeleinepalo,
Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo