Dag 7 i Florida - naglar och mys

Hade gjort hur mycket google researches som helst för att hitta bästa nagelsalongerna i närheten av Haines City. Så svårt när det finns nagelsalonger i princip varje hörn!

Salongen vi hittade som hade tid för att fixa pedikyr på oss samtidigt hade ingen tid för akrylnaglar på mig. Så då åkte vi till ett annat stället som hette Citynails, där jag fixade mina akrylnaglar före vid åkte tillbaka till Instylenails för pedikyr.

Hade egentligen tänkt fixa ombre-naglar men blev vanliga ljusrosa. Blev nöjd!!

Sen blev det då pedikyr.

Så fin solnedgång när vi skulle hem.

Efteråt åkte vi till Walmart för att handla. Jag och Alex tänkte ha filmkväll denna kväll så vi köpte lite till det!

La igång bubbelpoolen och satt där ett tag på kvällen med musik i Alex's högtalare. Var mysigt fram tills att man hörde ljud i det kolsvarta mörkret runtom en haha. Visst att det är nät runt hela poolen, kändes läskigt ändå. Var säkert något djur...

Fixade guacamole och nachos för filmkvällen och började se Störst av allt. Efter första avsnittet var jag tvungen att se klart allt på en gång, var ju så spännande!! Laddade ner det på Netflix så jag hade att se i bilen på alla bilturer vi åkt på. Så bra serie ändå för att vara svensk, har vanligtvis extremt svårt för att kolla svenska serier/filmer för skådespelarna känns dåliga haha.

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Men gud vilken härlig dag! <3
nouw.com/matildardn
Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo