bilder från i veckan

Har ju haft köpstopp under januari men senaste dagarna har jag varit tillbaka och kikat in på Zara-appen och hittat MASSOR med fint från rean faktiskt. Har inte varit något speciellt jag älskat av nyheterna jag sett och på rean hittade jag en hel del grejer jag kikat på förra sommaren. Har mer eller mindre fått ihop en hel vår/sommar bas garderob för 49kr plagget nästan haha, tänkte att jag kanske ska samla allt i ett inlägg och visa. Blev så nöjd över mina fynd!

Louie, min systers barn fyller 1 år idag och vi hade ett litet kalas för han i lördags. Bella beställde en tårta av mig och med tanke på att Louie är som en liten krabba med hans händer som ska ha tag i allt så fick han såklart en krabb-tårta!

Även Bella fyller år imorgon så vi överraskade henne med en liten matchande tårta, dock med köpes botten då det blev en liten sista minuten idé. Men körde på ett litet matchande snäck-tema på den med.

Blev nöjd över min insats! Dock mest stolt över att jag äntligen fått till knepet på hur man lägger sockerpastan/marsipanen utan vågiga kanter och att jag fick min Angel food cake-botten jag lagade att bli fluffig.

Efter jobbet igår hämtade Alex upp mig och vi for till Rusta en sväng och sen för att handla. Handlade bland annat panko och kom på den briljanta idén att testa fritera halloumin jag skulle ha till min tacos och mums!! Blev så bra och krispigt, en lite lyxigare tacos-variant.

Gillar

Kommentarer

Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo