7 WANTIES AT THE MOMENT

- En Iphone 7. Min 6:a håller på att förfalla totalt, själva skärmen ramlar snart av och den har även varit sprucken i nästan 1 och 1/2 år, så är riktigt less på att läsa genom sprickorna och en ny, hel skärm hade suttit fint.

- En ny utomlandsresa. Det jobbiga är att när jag for till Florida ville jag bara tillbaka dit efter jag kom hem, sen åkte jag till Hawaii och nu vill jag bara dit igen. Men hade varit kul att besöka ett annat ställe i US. Vill typ besöka hela usa innan jag åker till andra ställen i världen haha.

- Sommar. Usch och nej åt höst och vinter. Gillar inte alls det. Vill gå i shorts, vara på stranden, vara brun osv, osv. Varför hade man inte turen och föddes på Hawaii???

- Lyktstolpe. Har en lyktstolpe utanför mitt fönster (150 m från mitt rum ute på vägen bredvid vårat hus) som lyser in rakt genom ett hål i min persienner, ni vet hålen där snöret går igenom för att man ska dra upp persiennerna, och prickar mitt öga. Så störande varje gång jag ska sova haha. Antingen måste jag flytta sängen eller ringa kommunen för att dom ska flytta lyktstolpen, lutar självklart mot det andra alternativet.

- Vita väggar i mitt rum. Har min New York-vägg som jag vill ha vit, vit, vit. Men mamma och pappa vill ju ha kvar den efter att jag flyttar ut och då har jag ju tänkt täcka den genom att ha ett vitt draperi över hela väggen, men det är lättare sagt än gjort hehe.

- Mer tid för bloggen. Känns som jag jobbar så mycket så jag får aldrig så mycket tid som jag vill ha för min lilla blogg. Så tråkig!

- Kunna gå i vanliga kläder till vardags. Slänger ju bara på mig något när jag åker till jobbet och sen har jag ju arbetskläder där. Vill gå i fina outifts och ha möjligheten att ta outfitbilder till bloggen, men det går typ bara på helgerna nu för tiden, men vill kunna göra det nästan varje dag!

Gillar

Kommentarer

Rakeleb
Rakeleb,
Vill ha persienner, kan vi byta? Älskar din blogg btw, du är grym!
nouw.com/rakeleb
skywalkz
skywalkz,
Kan du göra en snabb guide på hur du redigerar dina bilder? Typ ljusstyrka osv.
nouw.com/skywalkz
elvirarehn
elvirarehn,
Så fin blogg du har och så fina bilder!!
nouw.com/elvirarehn
LKA
LKA,
så fina!
nouw.com/lka
sofiaskoglund
sofiaskoglund,
Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo