Innehåller affiliate-länkar

KAPPA - HÄR

UTSVÄNGDABYXOR - HÄR

RAKA BYXOR - HÄR

Vill så gärna hitta en FIN kappa som jag är 100% nöjd med till hösten och vintern men det går inte superbra. Beställde en från Zara som jag trodde skulle vara helt perfekt men det var den verkligen inte och den var tunn som en kofta, vilket inte direkt funkar under vintern i Luleå. Klickade hem den här ovan nu och två par kostymbyxor fick också följa med då jag är på jakt efter ett par perfekta, basic. Så svårt att hitta och speciellt med rätt benlängd och hög midja, dom flesta har medelhög så måste testa dom här och se hur dom sitter. Hoppas på det bästa!

Gillar

Kommentarer

Här får ni se månadens Loddobox! Alltid lika kul att få hem den och förhoppningsvis hittar man nya favoriter!

Att prenumerera kostar bara 99kr/box och innehållet är värt 200-350kr. Antingen kan man prenumerera själv eller ge bort en box i present till någon man tycker om? Verkligen ett perfekt presenttips, håller ni inte med? HÄR kan ni läsa mer.

I boxen denna månad hittade man bland annat Frebaco frasiga havreflingor, en Smakis utan tillsatt socker, Loka Solig citrus, Honest Organic Latte och Cini Mini-fingor, flingor med smak av kanel.

Fanns även Shampo, balsam och leave-in crème som eliminerar frizz från John Frieda, Plackers som är perfekta att ha med sig i väskan, Ansiktsmask som återfuktar huden med vitaminer och mineraler (Älskar när det finns nya sheetsmasks med i boxen <3), tvättmedel för färgad och vit tvätt som är gjort av 97% växtbaserade ingredienser och en flaska gjord av 100% återvunnen plast. Följde även med Aqua block plåster och Servetter från Lambi.

Gillar

Kommentarer

Älskar hösten <3 Allt är mysigt och fint. Vädret är perfekt lagomt, höstmodet är det bästa jag vet och det är mörkt och mysigt utomhus!

Nu ska jag till jobbet. Premiäranvänder mina nya skinnbyxor och har en supergod matlåda med pesto pasta och halloumi, så lär bli en bra jobbdag! Hoppas ni får en fin torsdag <3

Gillar

Kommentarer