When I was turning 31

Postad i: Daily adventures

Dags att visa lite hur jag hade det på min 31-årsdag i Lördags! Insåg dock när jag kollade igenom bilderna att jag mest tog kort på mat. Men det är väl inget att klaga på kanske :)))


Dagen började med att jag duschade, städade lite, hängde upp vimplar från min lokalfest förra födelsedagen och gjorde mig i ordning. Och sedan kom min kompis Martin över på brunch!


Bananpannkakor med frön, nötter, kokosflingor, müssli, kiwi, jordnötssmör och agavesirap. Scrambled tofu, veganbacon (från Eldorado!), toasts med lite olika pålägg, kaffe/te och apelsinjuice. Mer eller mindre den vanliga menyn när jag ställer till med brunch hehe.


Efter brunchen placerade jag och Martin oss i soffan för att se vintersport innan han åkte hem för att tvätta. Efter ett tag kom min bror och jag hjälpte att klippa hans hår och så hängde vi framför Musikhjälpen innan vi åkte hit! Vi mötte upp vår syster och svåger samt en klasskompis till mig och så kom två kompisar. Och såklart bästis-Sebastian när han slutat jobbet. Jag hade alltså bokat bord på MIM (More Is More) på Hisingen som är en helvegansk restaurang jag faktiskt inte hade testat än! Litet mysigt ställe!


Och maten, herregud. Har hört av flera förut att det skulle vara bra men alltså. Jag tog BBQ Tofu Ribs Plate med potatissallad, majskolv och så delade jag och min klasskompis på en mac & cheese med tryffelolja. FY vad magiskt allt var!!! Tänker fortfarande mycket på den maten.


Det sjuka som hände strax innan vi fick maten var att någon sa i en mick att de som vanligt på Lördagar skulle ha julquiz. Hahaha. ALLA i mitt sällskap vände sig mot mig och trodde jag visste det medan jag trodde de hade fixat med något. Jag älskar quiz om ni inte vet och har spenderat x antal Söndagar på musik- och filmquiz på Kellys. Sjukt kul!


Älskade goa blandning av underbaringar <3 Alla hade inte träffat varandra innan eller bara någon enstaka gång. Älskar när folk klickar lätt med varandra!


Sedan åkte vissa hem och några andra anslöt sig när vi hade kommit till pubar i stan. Och givetvis avslutade vi med att stänga Kellys, för gamla goda tiders skull!


Hade en sådan himla bra födelsedag alltså. Var längesedan jag skrekskrattade så mycket under en hel dag, från förmiddag till natt! Många saknades, men hade det fantastiskt ändå. Och fick lite fina presenter, som jag inte har kort på. Men hembakta veganska kakor fint inslaget, kort-frågesport om godis haha, vackra små silverörhängen formade som ängelvingar som syster har likadana av som en systergrej men även för att förena med mamma (<3), ljuvlig handtvål och duschgel från Lush och den sjukaste hightech-eltandborsten att koppla till mobilapp av pappa haha. Väldigt fint!


About my birthday on Saturday, which was the funniest day in a long time. Try the Google translator in the sidemenu!

#nouwinfluencer #bestofnouw #vegan #veganbrunch #veganskbrunch #veganfood #veganmat #vegandinner #hisingen

Gillar

Kommentarer