Vegan brunch, football & Indian food on brothers bday

Postad i: Daily adventures


I Lördags var det denna karlns födelsedag, det vill säga min storebrors! Och jag fick honom att åka från andra sidan stan och hem till mig för födelsedagsbrunch! Jag gick upp tidigt och städade, letade upp överblivna serpentiner från min födelsedagsfest förra året och pyntade matplatsen lite, gjorde mig i ordning och satte igång.


Det blev fluffiga bananpannkakor med lite tillbehör, scrambled tofu, rostat bröd med rödbetshummus, choklad- och bananmilkshake och te/kaffe. Allt veganskt såklart! En av mina favoritsaker att göra är att ge personer jag älskar en ordentlig hemlagad brunch!


Vi hade en supermysig brunchstund och så fort vi ätit upp slängde vi oss i soffan och kollade på allsvenskan-dramatiken på TV trots att inget av våra favoritlag fightades om medaljerna. Mitt är inte ens i allsvenskan :))) Men var sjukt spännande och mysigt med massa ljus.


Efter lite shopping i stan som min bror behövde åkte vi sedan vidare till den underbara indiska restaurangen Tre Indier där bror hade bokat bord för oss samt vår syster och svåger. Var flera år sedan jag var på den restaurangen av någon anledning och maten var som vanligt otrolig och vi hade det väldigt mysigt och roligt!

Den mysigaste och finaste Lördagen på ett tag <3 Och nu i helgen kommer vår pappa upp till Göteborg för att han också ska få fira bror och förutom att äta på restaurang ska vi göra något så spännande som att gå på opera! Pappa fick nämligen presentkort för det av några arbetskamrater när han gick i pension i våras. Jag älskar November redan!
About the coziest and lovely Saturday in a while, which was my brothers birthday. Try the Google translator in the sidemenu to read about it!
#nouwinfluencer #bestofnouw #veganfood #veganbrunch #brunch #veganmat

Gillar

Kommentarer

Frida
Frida,
Gud så gott! Du får gärna börja älska mig också för jag hade då inte tackat nej till den brunchen!! 😃fridachristina.com
Astrid
Astrid,
Tofuröra, det måste jag testa!novemberdagar.blogg.se
madeleinemartinsson
madeleinemartinsson,
Ja men gört! Jag har ett recept här: https://nouw.com/madeleinemartinsson/recipe-vegan-scrambled-tofu-29558682nouw.com/madeleinemartinsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229