Sister Disco goes The Distillers!

Postad i: Outfits & look
Nu är jag färdig och klar för Halloween-festen! Och mitt val av utklädnad föll på Brody Dalle från punkrock-bandet The Distillers. Om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt vad jag har gett mig in på, för Brody är världens vackraste kvinna. Jeez. Men jag blev minsann lite nostalgisk när jag dammade av gamla klädesplagg och tygmärken jag inte har använt på väldigt länge. Det här är kul och kuligare blir det när mina vänner får se mig, för såhär var det längesen de såg mig.

Jag fasar både för att promenera till bussen, åka bussen, gå av bussen och gå till J som har förfest i city. Jag fasar verkligen för jag har vant bort den här stilen. Och det är klart att jag får räkna med konstiga blickar, då jag erfarade det när jag för två år sedan sprang runt med trasiga klorinstänkta byxor och nitväst. Herregud, vad tusan har jag gett mig in på? Jag har t.o.m. bett J att köpa mat till mig, lagom till jag är framme i stan. Haha.

Förfest som sagt och det blir förmodligen bara jag och J. Haha. Vid 18.30-tiden bar det av för färd till F där festen ska hålla till. Och han bor verkligen på ett perfekt ställe för en fest som denna. Mitt ute i trollskogen, 2 km till närmsta granne, vildsvin i skogen, och omöjligt att ta sig därifrån förrän imorgon förmiddag. Hoho.

Nu fick jag ett sms av en annan F, som meddelade att hennes pojkvän skulle kirra alkoholfritt vin till mig. Härligt!

Jag har ett par frågor helgen till ära:

- om ni ska på Halloween-fest i helgen, vad blir er utstyrsel?
- vilken är den bästa skräckfilmen ni vet? och vilken är den sämsta?
Gillar

Kommentarer

Sister Disco
Sister Disco,
sv till shehas:
javisst det är det. förmodligen för att det nog inte är många i vårt avlånga land som väljer just DEN utklädnaden. haha.

jag kan inte öppna länken tyvärr :/
Ja men renässans-stilen är så otroligt vacker. åh.
Omen är bra, vad jag minns. Det var längesedan jag såg den dock. Okej, den filmen har jag inte hört talas om faktiskt.
sisterdisco.blogg.se/
Sister Disco
Sister Disco,
sv till Ida:
klart som tusan!
nej, vad trist. du får krya på dig, minsann.
åh Chaplin hade varit superbra! då hade jag blivit imponerad. haha.
sisterdisco.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229