Positive & negative atm

Postad i: General

God kväll på er! Tänkte köra en liten hederlig lista med högt och lågt vad som känns negativt vs positivt i största allmänhet just nu. Är så mycket som snurrar i huvudet och hjärtat haha och ibland vill en bara få ut lite av allt istället för långa texter jag ibland skriver här. Låt oss:


NEGATIVT

- Är alltsom oftast så himla trött just nu, men tror bara att det är för att jag fortfarande håller på att vänja mig vid morgon-eftermiddags-rutinerna de dagar jag är i skolan.

- Mitt hår är så fruktansvärt just nu att jag mest går runt med knut. Det som har gått av växer ändå ut hyfsat fort, men gosh. Klipptid för att jämna till det om ca två veckor woho!

- Tenderar redan att boka upp helgerna typ från morgon till kväll med knappt någon vila.

- Blir fortfarande ganska knockad när jag blir påmind om mamma i vardagliga sammanhang. Både i skolan och annat. Men det positiva i det är att jag accepterat att det kommer vara så ett tag till.Positivt

- Det positiva med att jag är så trött just nu. Sedan skolan började har jag inte behövt ta en insomningstablett för att somna i hyfsad tid en endaste kväll. Varken kvällen innan de lektionsfria dagarna eller på helgen.

- Har extra mycket motivation för bloggen just nu, men tröttheten ställer till det lite ibland bara vilket jag hoppas ni har förståelse för hehe.

- Jag ÄLSKAR skolan och vill helst vara där 24/7 haha för vill bara lära mig fler och fler saker. Kommer behöva jobba lite på ett grupparbete i helgen och ser fram emot det lol? Skicka hjälp.

- Har bokat tider hos psykologen varje vecka ett tag fram över och känns så himla bra.

- Lyckas ändå ganska bra med att inte lägga massa pengar på snacks och sött på vardagarna nuförtiden.

- Har massa roliga fotojobb i helgen att redigera och klippa. Ska verkligen gosa ner mig med detta. Utöver musikvideoinspelning då som går så otroligt bra!

- Hösten är här. Dags att preppa med chaithé i skafferiet och se över höstgarderoben mmmm.

- Mitt standardmående har gått från ”ok” till ”bra” sedan jag började plugga. Visste väl det.

Positive & negative things I think about and feel at the moment. Try the Google translator in the sidemenu to read!
#nouwinfluencer #bestofnouw #blogglista #lista

  • Postad i: General

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
Rolig lista, jag älskar när man lägger ut - och + för dagen eller veckan! 😃nouw.com/aliciasmood
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229