My sister's wedding

Postad i: Daily adventures, Travel

Hallå! Gu vad jag har varit helt slut efter förra veckan. Har, förutom att jobbat lite, mest legat i sängen och sovit mycket på nätterna men även på dagarna, vilat framför krim-serier och kramats med katten jag hämtade hos kattvakten i Tisdags. Ändå orkat laga mat och tvättat så grattis till mig ändå. Var så himla mycket intryck hela förra veckan inklusive systers bröllop. Men nu äntligen har jag orkat ta tag i att gå igenom bilderna från bröllopet! De från ceremonin är inte mina, då jag enbart hade brudtärneblomma under den stunden. Okej ska sluta babbla, dags för bildkavalkaden från förra Lördagen:

Jag gjorde frukost till brudparet i form av havregrynsgröt med kanelstekta äpplen, linfrön och kokosflingor samt banan- och hallonmilkshake. Efter ett tag korkade jag (läs: pappa hjälpte) upp alkoholfri rosé och så började jag sminka syster!

<3!!!!!!!!!!!! Bland det vackraste jag sett!

Och så satte sig jag, syster, bror och pappa i ena bilen och körde mot Utkiken. Fun story: Jag var bil-DJ och syster önskade reagge så jag satte igång "Three little bird" med Bob Marley. Efter en stund insåg vi att den hade gått på loop i typ 10 minuter. Men vi insåg att det var exakt den låten vi behövde pga nerverna och att vi var försenade :')

Vi gick ur bilarna, gömde syster från sin blivande man så gott vi kunde, hälsade på farmor som satt i sin rullstol och började gråta när hon såg syster och då började vi nästan allihopa haha <3 Sedan började violinisten spela och det var igång. Bror och min numera svågers bror var bestmans och min svågers son var brudnäbb. Äe, FÖR gulligt.

Jag och min ena kusin på pappas sida var brudtärna och även hon som var festvärd.

Och så kom syster och pappa. Börjar nästan gråta när jag ser detta och speciellt över pappas bita-i-läppen-min han brukar göra när han håller på att börja gråta. Alltså, dör.

ÄLSKLINGAR <3

Ceremonin var så himla magisk, såklart, men även väldigt rolig med skönaste prästen vi har som framkallade skratt och syster och Caesars kör AfroVocals från Göteborg som fick oss att både skrika och dansa. Var liksom inga tråkiga platta regler under denna ceremoni haha. Passade brudparet perfekt!

Sedan åkte vi till Wämöparken där vi blev fotade.

Bestmans samt pappa med sin bästa vän som agerade chaufför innan ceremonin och för brudparet till hotellet <3

Min bror tillika outfitfotograf förtjänar egen bild <3

Brudtärnebild såklart! Närmare blick på hur jag såg ut kunde ni ju läsa här.

Och så bokstavligen dansade vi in till gästerna på middagen! Titta vad fina!

De veganska alternativen fick helt klart godkänt!

Halloj stilig svåger!

Och från och med första sångnumret var fest-viben ungefär såhär haha. ÄLSKAR hur min släkt och gästerna tvekar 0 sekunder med att bjuda på sig själva haha.

Men tur det fanns en magisk terrass så folk kunde gå ut och ta paus ibland.

Min farbrors fru <3

En av alla lekar under kvällen och kanske den enda som inte innebar dans haha. Är ju ett av deras gemensamma största intressen.

<3!

Brudparet, min svågers son och AfroVocals framför Karlskrona centrum!

Pappa, Caesar och syster!

Och så slutade kvällen med så mycket dans att jag inte minns senast jag var så svettig haha. Jag kan eventuellt ha kört luftgitarr på knäna...Shit, hur ska en sammanfatta denna dag? Den var så oerhört magisk och rolig trots lite förseningar här och där men det hör väl till? Och det slog mig hur närmare en kan komma släkten m.fl. av "bara" ett bröllop. Dessutom så blir det ju en så himla fin blandning mellan två släktsidor, vänner och diverse partners. Verkligen inget vi och dem liksom. Nä gu vad roligt det var och jag kunde knappt sova sedan trots värk i fötterna och allmänhet utmattad kropp och huvud, för en hade så mycket adrenalin ändå och så mycket intryck att ta in. Dessutom överkom jag min rädsla över att sjunga seriöst inför folk då jag, med hjälp av stämmor av min ena kusin/andra brudtärnan, sjöng "Halo" av Beyoncé med lite Ane Brun-version. Fy, jag var så nervös innan men det gick bra och kändes som perfekta tillfället att 1) Försöka sjunga solo, 2) Sjunga just Den låten till brudparet. Och detta brudpar. Bland de finaste och roligaste personerna jag vet. Och som jag sa i mitt lilla snack innan sången: När syster berättade förra året om deras förlovning sa jag att jag aldrig har sett henne SÅ trygg och lycklig med en partner innan. Och nu är de gifta. Vilken himla grej! Förutom att jag fotade under middagen filmade jag också och ska klippa ihop en fin film. Hur mysigt?!

Ceremonifoton: Åsa Sayes + Floid Gumbo.
Hello! Gosh how exhausted I've been since last week. Except from working a little, I've mostly layed in bed and slept a lot at night but also during the days, rested in front of crime series and hugged my cat I picked up at the cat sitter. I've been able to cook food and done the laundry so congratulations to me. There was so many impressions last week including sister's wedding. But now I finally have had the energy to go through the pictures from the wedding! Those from the ceremony are not mine, as I only carried the bridesmaid flower at that moment. Okay gonna stop babbling, time for the cavalcade of pictures from last Saturday. Try the Google translator in the sidemenu to read more about it!
Ceremony pics: Åsa Sayes + Floid Gumbo.
#nouwinfluencer #bestofnouw #wedding #karlskrona

Gillar

Kommentarer

liilah
liilah,
Vilka underbara bilder! Kan verkligen känna magi och kärleken genom hela dagen. nouw.com/liilah
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229