My goals for 2019 & 2020

Postad i: General

Nytt år, nya mål! 🌟 Jag har i flera år skrivit ner mål/önskningar för det kommande året då det får mig fokuserad och nära mig själv. Vilket är det viktigaste i livet när vi går genom alla möjliga olika faser. Åtminstone att vara nära sig själv, i allt det bra och det svåra. Och jag tänkte att vi skulle kika lite snabbt på listan jag skrev för 2019 och se hur det har gått.

Jag skrev den först runt Februari förra året då jag skaffade min almanacka, som jag skrev listan längst bak på, ganska sent.

✔️Utforska min spiritualitet
✔️Tatuera mig
✔️Börja gå hos psykolog
✔️Skaffa en kompaktkamera
- Röra på mig mer
✔️Göra i ordning mer hemma så jag trivs
- Resa
- Ringa farmor oftare
✔️Göra mer kulturiga saker

Som ni ser klarade jag av nästan allt. Även om jag känner 0% stress över mina listor så känns det ändå bra, när jag från och med förra året skrivit ganska generella punkter. Vissa saker har fått följa med till 2020’s lista, nu kikar vi på den:

- Utforska min spiritualitet ännu mer
- Ringa farmor oftare
- Köpa piano/keyboard och börja lära mig spela
- Tänka på skärmtid!
- Resa utomlands
- Börja meditera och yoga
- Få i ordning mer hemma
- Lyssna på/läs mer böcker
- Göra mer kulturiga saker
- Tatuera mig
- Fokusera mer på min hälsa
- Prioritera Kitty (min katt) mer
- Göra mer roliga impulsiva saker

Jag antar att mitt generella mål för detta år är att fokusera på saker jag tycker om och som är viktiga för mig, när förra året handlade mer om att hjälpa mig på olika vis. 2020 känns verkligen som ett nytt kapitel på så många sätt!

About my goals for 2019 and how it went with that list and about my new one for this year. Try the Google translator in the sidemenu to read about it!

#nouwinfluencer #bestof
  • Postad i: General

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229